LIFESTYLE

⁠Lucruri uimitoare despre copiii născuți în luna Februarie. Au înclinații artistice

Lucruri uimitoare despre copiii născuți în luna Februarie. Au înclinații artistice
www.ego.ro

Sunt numeroase ⁠⁠⁠lucruri uimitoare despre copiii născuți în luna Februarie. Fiecare persoană ar trebui să le cunoască, mai ales dacă știți pe cineva născut în această perioadă.

Copiii sunt cei mai speciali pentru noi, indiferent când s-ar naște. Cu toate acestea, părinții tind să afle cât mai multe lucruri noi și frumoase despre cei mici, ținând cont și de luna în care au venit pe lume. Un aspect cât se poate de firesc până la urmă.

⁠Lucruri uimitoare despre copiii născuți în luna Februarie

Au înclinați artistice

Se pare că cei care sunt născuți în luna Februarie pot avea înclinații artistice. Sunt mult mai creativi și inventivi. Sunt fie zodia Vărsător, fie zodia Pești.

Au succes în carieră

Se pare că persoanele născute în Februarie au succes în carieră și le place ceea ce fac. Tocmai de aceea, de multe ori pot fi competitivi, dorindu-și ca nimeni să nu îi depășească.

Au șanse mari să devină faimoși

Conform mai multor studii s-a demonstrat faptul că oamenii născuți în luna Februarie au mari șanse să devină faimoși. Să nu vă mire dacă vi se par cei mici că au înclinații de artiști. Le place maxim să fie în centrul atenției și să facă lucruri interesante, de tot felul.

Piatra lor astrologică este ametistul

Este o piatră de culoare mov regal și reprezintă un simbol al regalității, dar și o parte a rafinamentului și al curajului.

Floarea lor astrologică este violeta

Simbolizează nimic altceva decât loialitate, dar și încredere față de cei din jurul lor. Sunt două calități importante, mai ales atunci când vrei prieteni de calitate în jurul tău sau atunci când persoana iubită le are.

Trăiesc momentul

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere în viață este să trăiți momentul la maxim. Exact așa cum o fac cei născuți în Februarie.

Pot avea o zi de naștere rară

Copiii care se nasc în luna Februarie pot avea norocul să se nască chiar pe data de 29. Teoretic, ar putea să își serbeze ziua de naștere doar o dată la patru ani, atunci când este an bisect. Practic, mulți o fac fie pe 28 februarie, fie pe 1 martie. Deci aceste persoane sunt cu adevărat rare și speciale din multe puncte de vedere. Ar trebui să vă simțiți mândri că faceți parte din această categorie.

Pot fi mai înalți

Potrivit unui studiu care s-a realizat în Harvard, în anul 2006, s-a ajuns la concluzia că cei născuți în luna Februarie sunt mai înalți la vârsta de 7 ani decât ceilalți copii care s-au născut în celelalte luni.

 

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele