3 vedete surprinse în timp ce făceau amor în public

spot_img

Vedete surprinse în timp ce făceau amor în public un subiect care ține primele pagini ale ziarelor indiferent de momentele zilelor, anilor, lunilor în care sunt publicate. De acest lucru sunt convinse și vedetele care, curajoase din fire, unele dintre ele, suspectăm că s-au folosit puțin de această situație pentru a căpăta puțină publicitate.

3 vedete surprinse în timp ce făceau amor în public

Pe de altă parte, sigur, există și cazul acelor vedete care, luate de valul amorului, nu au mai gândit limpede și și-au dat frâu liber emoțiilor sexuale în văzul poporului.

Brad Pitt și Sinitta s-au iubit fix în incinta Royal Albert Hall

Declarația a făcut publică fix de către Sinitta, una dintre femeile care i-au fost pereche lui Brad Pitt, undeva, în anii 80. Mulatra, veșnic îndrăgostit de Brad Pitt pe care-l consideră un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, a povestit că partida de amor s-a consumat pasional într-o lojă din incinta Royal Albert Hall.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Victoria și David Beckham, o povestea de dragoste pe care merită să o citești!

“El m-a tras, pur și simplu, și am început să ne tăvălim pe jos împreună. Nu ne puteam abține. Cineva din loja de sus s-a aplecat spre noi și a încercat să ne facă poze. Mai mult, un plasator ne tot ciocănea în ușă întrebându-ne disperat dacă eram în regulă sau se întâmplase ceva cu noi”, a povestit artista.

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-au iubit în limuzina care i-a adus la ceremonia MTV Movie Awards din 2000

Mărturisirea a fost făcută chiar de actriță despre care știm că a avut o perioadă extrem de tulburată din punct de vedere emoțional. Cea mai frumoasa femeie din lume nu se ferește să facă declarații care să provoace valuri, iar unele dintre acestea au fost fix acelea pe care le-a folosit ca să se dea în fapt.

Angie declara pe covorul roșu al ceremoniei MTV Movie Awards din 2000 că a făcut sex cu partenerul ei de atunci Billy Bob Thornton, cu doar câteva momente înainte, în limuzina care i-a adus la locație.

Scarlett Johansson și Benicio del Toro s-au iubit în liftul hotelului Chateau Marmont din Hollywood

Niciunul dintre cei doi actori n-au vorbit cu subiect și predicat despre acest subiect, însă au lăsat loc imaginației să-și facă treaba.

„Hotelul n-are mai mult de 8 etaje, așa că n-am fi avut timp de făcut dragoste pe îndelete. Până la etajul al doilea aș fi reușit doar să-mi dau jos geaca de piele, iar, până la etajul 7, probabil că aș fi fost tot cu cămașa pe mine…”, încerca Benicio del Toro să glumească, la un moment dat, pe marginea acstui subiect.

„Am făcut eu oare sex într-un lift cu Scarlett Johansson? Păi, ce să vă spun eu?! Știți… Mai bine să lăsăm pe fiecare să-și imagineze ce vrea…”, a mai declarat starul pentru Esquire Magazine.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.