LIFESTYLE

Acestea sunt cele mai toxice alimente găsite în comerț! Nu trebuie consumat niciodată, spune nutriționistul Marius Văduva

Acestea sunt cele mai toxice alimente găsite în comerț Nu trebuie consumat niciodată spune nutriționistul Marius Văduva
sursa foto: Româniatv.net

Nutriţionistul Marius Văduva, de profesie onco-fitoterapeut, alături de soţia sa, onco-nutriţionist Annemarie Văduva au explicat, în cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, care sunt cele mai toxice  alimente găsite în comerț. 

Dacă vrem să fim mai sănătoși, ar trebui să nu le consumăm niciodată sau pe cât se poate de rar. Annemarie Văduva este o fostă pacientă oncologică vindecată. A învins cancerul fără să facă nicio ședință de chimioterapie sau radioterapie. Ea a urmat o metodă naturală de tratament, despre care susţine că este cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă în lupta anti-cancer.

Metoda sa de tratament este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole și cărți, cursuri de specialitate în oncologie genetică, nutriție, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienți oncologici și a experienței în lupta cu cancerul. Când s-a îmbolnăvit de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de 18 ani și raw vegană de patru ani. La cinci ani de la vindecare, a conceput împreună cu soțul său Marius Văduva metodă Detox Nutri Fit și a deschis o clinică în care ajută pacienții, scrie Antena 3 CNN.

To 5 alimente cancerigene, potrivit nutriționistului Marius Văduva

1. Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice! 
2. Zahărul este pe locul doi! 
3. Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci – arahide!
4. Pe locul patru în topul alimentelor toxice – grătarul făcut cu carbuni.
5. Băuturile carbogazoase

 Annemarie Văduva declară că pesticidele au contribuit la boala sa, dar a descoperit și alți factori.

„Când am descoperit că am cancer, atunci mi-am dat seama că nu mănânc chiar atât  de sănătos. Alimentele pe care le consumam aveau pesticide”, a spus ea la Antena 3 CNN.

„Când vine un pacient și intră la noi, îi spun de la început. Când veți pleca după această întâlnire, veți pleca cu liste de alimente permise și interzise. Iar dacă aceste liste de alimente permise și interzise nu le putem găsi împreună un acord în care să funcționăm de acum încolo, să fim împreună, noi nu vă luăm de pacient.

50% din tratamentul unei boli grave, și nu numai oncologice, considerăm că este nutriția”, a spus soţul ei, onco-fitoterapeutul Marius Văduva.

„Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (…)

Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur”, a mai spus onco-nutriţionistul Annemarie Văduva.

[email protected] Toma Enescu are o pasiune pentru presă, poezie și politică. Îi place să fie informat și este mereu la curent cu ce se întâmplă în spațiul ... vezi toate articolele