SHOWBIZ

Adelina Pestrițu, braț la braț cu vestita Anna dello Russo

Adelina Pestrițu braț la braț cu vestita Anna dello Russo

Adelina Pestrițu crește de la an la an. Prezența ei, în calitate de vlogger de fashion – de exemplu, a devenit un must deja.

Fotografii cu bruneta noastră găsim, foarte ușor, în paginile celor mai renumite reviste de modă internaționale, sau pe conturile de Instagram ale celor mai influente persoane din domeniu.

Adelina Pestrițu, braț la braț cu vestita Anna dello Russo

Un astfel de episod s-a consumat zilele trecute, în cadrul Milan Fashion Week, când Adelina Pestrițu a participat la show-ul pus în scenă de casa de modă Ramzen.
Aici, Adelina Pestrițu s-a întâlnit tet-a-tet cu nimeni alta decât Anna dello Russo, una dintre cele mai renumite și respectate jurnaliste de fashion din lume.

Considerată o adevărată legendă a presei de fashion, dello Russo este publisherul revistei Vogue Japonia, din 2006. Înainte, timp de 18 ani, Anna dello Russo a fost fashion editor al revistei Vogue Italia și editor L’Uomo Vogue.

Jurnalista reușește prin aparițiile ei să construiască un spectacol de fashion, dovadă fiind și felul în a descris-o Helmut Newton. Acesta spunea despre Anna dello Russo că este un “fashion maniac”.

Cu o reputație incontestabilă în ceea ce privește ținutele ieșite din comun, dello Russo își depășeste de fiecare dată recordul personal, reușind să impresioneze prin asocierile stilistice pe care le face!

9 lecții despre modă de la Anna dello Russo

Lecția 1: Moda este o declarație de libertate personală.
Lecția 2: Ce alegi între stil și fashion! Categoric fashion!
Lecția 3: Moda este întotdeauna inconfortabilă, dacă te simți comod atunci înseamnă că nu ai reușit să obții look-ul dorit.
Lecția 4: Dacă vrei un look neașteptat poartă ținute de seară, ziua.
Lecția 5: Dacă altcineva poartă aceeași ținută cu a ta atunci….Splendid, înseamnă că ai făcut alegerea potrivită.
Lecția 6: Poartă o ținută o singură dată!
Lecția 7: Poartă un trenci pe post de rochie!
Lecția 8: Nu contează cum ai corpul, moda flatează orice tip de siluetă.
Lecția 9: Bijuteriile fashion îți personalizează stilul.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri