SHOWBIZ

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Este necesar să nu uităm că trebuie să ne acordăm atenție” |EXCLUSIV

Adelina Pestrițu dezvăluiri despre relația cu soțul ei Este necesar să nu uităm că trebuie să ne acordăm atenție |EXCLUSIV

Adelina Pestrițu activează în mediul online de ani buni, iar programul ei de muncă este indefinit. Vedeta își dedică zilnic energia pentru a-și ține comunitatea la curent cu activitățile sale, dar și cu campaniile de care se ocupă.

Cu toate că muncește non-stop, Adelina Pestrițu nu a obosit! Vedeta mărturisește că nu simte nevoia de o pauză de la rețelele de socializare. Mai mult, spune ea, meseria pe care o practică în mediul online încă nu a ajuns să fie privită cu seriozitate. Așa cum se întâmplă în alte țări:

Având în vedere că sunt pe Instagram și Facebook de 10-11 ani e un pic cam ciudat să trăiesc fără Instagram. Mi s-ar părea că îmi lipsește ceva. Nu simt nevoia să iau o pauză. Îmi place foarte mult ceea ce fac sunt foarte implicată. mă dedic foarte mult jobului meu și mi-ar plăcea să fie privit cu mai multă seriozitate, așa cum este în afară”, a declarat Adelina Pestrițu în exclusivitate pentru Mediaflux.

Adelina Pestrițu nu poate sta departe de fiica ei

Partea bună a meseriei ei este faptul că poate călători atunci când apar noi proiecte. Ori când simte nevoia de o vacanță. Recent, Adelina Pestrițu a fost plecată în Statele Unite și a luat-o cu ea și pe fiica sa. Aceasta susține că nu ar putea pleca nicăieri fără micuța ei, cu toate că unele călătorii sunt solicitante:

„Am fost recent în America. Nu prea pot să plec fără Zenny pentru că îmi este foarte dor de ea. Și mă simt cumva vinovată că o las singură. Așa că, în toate vacanțele în care am fost, cel puțin în ultimul an, a fost cu noi. Chiar dacă am zburat foarte mult și a fost destul de solicitant și de obositor măcar am fost împreună”, a mai mărturisit Adelina Pestrițu.

Care este secretul relației de iubire dintre Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Cu siguranță Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea nu este singurul cuplu care se confruntă cu lipsa timpului. Cei doi muncesc la foc continuu ocupându-se de afacerile familiei și de meseriile lor. Chiar și așa, Adelina Pestrițu spune că atât ea, cât și soțul ei, încearcă să dedice o parte din timp și relației lor.

Ne mai găsim timp din când, în când și pentru noi doi. Este necesar astfel încât să ne păstrăm relația sănătoasă și să nu uităm că trebuie să ne acordăm atenție. Mai reducem din programul solicitant pe care îl avem în viața de zi cu zi și ne mai întâlnim seara la un pahar de prosecco. Mai povestim și ne mai facem planuri de viitor.

Parteneri