LIFESTYLE

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp. Miliarde de oameni vor avea parte de o schimbare majoră a aplicației

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp. Miliarde de oameni vor avea parte de o schimbare majoră a aplicației

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp. Este vorba despre o actualizare care va face face câteva schimbări în ceea ce privește instrumentul de desen, una dintre puținele opțiuni folosite de utilizatori, dar care este foarte utilă în cadrul aplicației.

Concret, această opțiune apare atunci când este trimisă o fotografie pe WhatsApp și este aleasă opțiunea de editare. Versiunea actuală permite să fie desenate linii pe imagine și chiar să fie pixelate părți din ea.

Alertă pentru utilizatorii WhatsApp. Schimbarea rapidă a fonturilor

În plus, specialiștii de la WABetaInfo au investigat aplicația WhatsApp beta și au descoperit câteva modificări care sunt în curs de testare.

Modificările sunt „în curs de dezvoltare”, așa că nimeni nu le poate folosi deocamdată, potrivit The Scottish Sun. Dar ele vor fi implementate în curând pe versiunea beta.

Prima noutate este posibilitatea de a comuta rapid între fonturi prin atingerea opțiunilor de deasupra tastaturii. Acest lucru face ca schimbarea fonturilor să fie mult mai ușoară.

A doua caracteristică va permite modificarea alinierii textului.

Astfel, în viitor, fiecare utilizator va putea alinia textul la stânga, în centru sau la dreapta. În cele din urmă, va putea fi schimbat și fundalul textului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot alege o culoare de fundal diferită, astfel încât să se asigurare că textul poate fi citit clar.

Nu este foarte clar când această nouă funcție va fi implementată pentru toată lumea, mai transmite sursa citată. Pentru a putea testa această modificare, utilizatorii trebuie să se înscrie în versiunea beta a WhatsApp.