SHOWBIZ

Alex Velea și Antonia își vor organiza nunta pe plajă. La eveniment vor participa 200 de persoane

Alex Velea și Antonia își vor organiza nunta pe plajă. La eveniment vor participa 200 de persoane
05 oct. 2021 | 16:10

Alex Velea și Antonia au avut de trecut prin  multe încercări în viața de cuplu, însă niciodată nu s-au lăsat dărâmați de acestea.

Sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc și au împreună doi copii. Însă Antonia și Alex Velea au avut mult de așteptat până în momentul în care își pot oficializa relația.

Antonia  a trecut printr-un îndelungat proces de divorț îndelungat cu fostul partener, fapt care i-a împiedicat pe Antonia și Alex Velea să își unească destinele.

Divorțul a ajuns la final anul trecut și, recent, Alex Velea a cerut-o de soție pe mama copiilor săi.

Alex Velea și Antonia, planuri mărețe pentru nuntă

Invitat la Xtra Night Show, Alex Velea a dezvăluit că deja planifică nunta cu Antonia. Cei doi nu doresc o nuntă spectaculoasă, dar nici cu tradiții.

Se pare că Antonia visează la o nuntă pe plajă, iar Alex Velea a mărturisit că nu vor avea mai mult de 200 de invitați:

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea.

Alex Velea și Antonia și-au ales deja nașii, iar Antonia plănuiește să poarte mai multe ținute în ziua nunții.

Alex Velea a povestit pentru Xtra Night Show cum a pregătit momentul cererii în căsătorie

 „A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”

În cele din urmă, Alex Velea și Antonia s-au logodit, iar Velea a pus la cale un moment cu adevărat special, care a fost surprins de camerele de filmat.

„Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”.

Antonia nu mai poate face copii

Este mamă a trei copii. Antonia mai are o fetiță, Maya, din relația anterioară, și doi băieți alături de Alex Velea. Din păcate, artistul a spus că Antonia nu mai poate face un al patrulea copil:

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e OK”, a declarat Alex Velea.