SHOWBIZ

Anna Lesko a prezentat fără lenjerie intimă emisiunea Splash! Vedete la apă

Anna Lesko a prezentat fără lenjerie intimă emisiunea Splash Vedete la apă

Sâmbătă debutează emisiunea care va dezbrăca toate vedetele, la prorpiu. Spash! Vedete la apă va prezenta cele mai frumoase vedete din România în costume de baie, dar într-un spectacol incendiar.

Anna Lesko este de departe una dintre cele mai carismatice și frumoase vedete din România. De data aceasta, la Splash! a dorit să încingă atmosfera astfel încât participanții să intre la apă, pentru a se răcori.

Anna Lesko fără lenjerie intimă în emisiunea tv

Cântăreața a dorit să posteze pe instagram cum decurg filmările emisiunii Splash! Vedete la apă de la Antena1. Iar din imaginile postate pe instagram vedem cum rochia are un decolteu generos, dar și crăpătură pe toată partea laterală care merge deasupra lenjeriei intime.
De fapt lenjeria intimă nu există în această costumație, iar imaginile postate pe instagram au fost mai mult decât evidente.

Poate că artista a decis că lenjeria intimă nu se potrivește cu rochia, astfel încât telespectatorii emisiunii vor putea vedea complet picioarele Annei Lesko. Dar și vor genera audiențe mari pentru Antena 1.

Emisiunea Splash! Vedete la apă se va difuza la Antena 1 sămbătă și duminică de la ora 20.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Bucur (@ancabucur.missfitness)