SHOWBIZ

Anamaria Prodan, reacție violentă pe Instagram la o știre falsă: ”Nesimțiți, mizerabili, ordinari ”

Anamaria Prodan reacție violentă pe Instagram la o știre falsă Nesimțiți mizerabili ordinari

Anamaria Prodan a avut o reacție violentă duminică pe Instagram după ce a apărut o știre, pe un site obscur. Pentru că această știre face acuzații nefondate, Anamaria Prodan a reacționat pe Instagram, acuzând publicația care a scris acel material, de minciuna.

Anamaria Prodan a acuzat de hărțuire jurnaliștii care inventează texte auzite din ”prieteni” și care nu sună să confirme o știre.

Mesajul postat pe rețeaua socială este unul dur și îl redăm mai jos.

Nesimțiți mizerabili ordinari ! Site mizerabil cu “știri obținute exclusiv de la prieteni din anturaj sau apropiații cuiva” niciodată ceva real ! Niciodată nu ati pus mana pe telefon sa sunati din bun simt sa întrebați ! Halal jurnaliști! Deși am sunat personal la cel ce este patron , deși l am rugat frumos sa termine știrile penibile Pt orice cititor sau jurnalist adevărat , deși l am rugat sa termine cu aceasta Hărțuire împinsă la maxim , merg cu nesimtirea si mai departe si un peste poza mea si a antrenorului Alexa pun si cătușe ? Chiar este tara nimănui ? Chiar nu mai exista pic de respect si profesionalism ? COPIII IMI SUNT TERORIZAȚI DE “ ȘTIRILE ADEVĂRATE “ pe care le obțin de la amicii familiei ! Acum puneți cătușe pe fotografiile mele ! Sunteți GUNOAIE NU JURNALIȘTI SI NU MERITAȚI NICI MĂCAR UN SCUIPAT !

Nu am încasat sau furat sau păcălit clubul Dunărea Calarasi ! Dimpotrivă le am adus bani de la mine de acasa sa poată merge mai departe , bani pe care nici in ziua de azi nu i am mai recuperat ! Golănia acestor “ jurnaliști “ atinge limita limitelor ! Nu am furat un leu in viața mea de la nimeni si am ajutat cluburile in viața mea de parca stau ale mele ! Legat de subiectul cu Alexa presupusul amant al meu de azi pe care l mai aud ca îndrăznește sa pronunțe așa mitocănie îl bat cu o singura mana pana nu mai știe cu buletinul in mana cum îl cheamă ! Prea v am lăsat milogilor sa va faceți de cap ! Va si rup pe genunchi ( te iubesc Dana) va si dau in judecată !