SHOWBIZ

Anca Serea: „Eu oboseam foarte uşor, eram somnolentă, aveam vertij, lipsă de concentrare, fără energie… urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez.”

Anca Serea Eu oboseam foarte uşor eram somnolentă aveam vertij lipsă de concentrare fără energie... urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez.

Atunci când vorbești despre Anca Serea, fără să vrei te duci cu gândul la mama eroină. Vedeta Prima TV are 6 copii și declară că nu s-ar opri aici. Din păcate, însă, situația s-a medicală nu-i permite să se aventureze la o o nouă sarcină, acum.

„Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot.”, povestea soția lui Adi Sînă pentru revista Ciao.

Zvonurile legate de o nouă, a 7-a, sarcină s-au născut în momentul în care Anca Serea a apărut în public îmbrăcată cu o rochie foarte lungă și foarte greponată în zona abdomenului.

Anca Serea, anemie severă

Problemele de sănătate pe care le are vedeta Prima TV sunt vechi. Această anemie severă de care suferă Anca Serea i-a fost descoperită încă de la 18 ani însă, acum, după cele 6 sarcini situația s-a agravat.

„Anemia mea este foarte veche şi s-a acutizat cu sarcinile şi naşterile. Din păcate, anul trecut am avut hemoglobina 4.6 şi feritina (depozitul de fier) 0. Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control”, a explicat vedeta de 40 de ani, adăugând că este nevoită să facă transfuzie şi perfuzii periodice şi că ia zilnic calciu şi magneziu.”, povestea Anca Serea pentru prietenii ei din social media.

Oboseală, vertij, stare generală proastă, acestea sunt simptomele pe care vedeta Prima TV le experimentează, încă, din cauza acestei afecțiuni deloc comode și destul de dificil de tratat.

„Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt oboseala, ameţeala şi pierderea vederii timp de câteva secunde. Aceste simptome se manifestă de obicei atunci când afecţiunea ajunge într-un stadiu avansat. Din acest motiv, de cele mai multe ori anemia uşoară se descoperă întâmplător. Eu oboseam foarte uşor, eram somnolentă, aveam vertij, lipsă de concentrare, fără energie… urcam un etaj şi după simţeam nevoia să mă aşez.”, conchide Anca Serea.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele