Anca Țurcașiu, într-un costum de baie minimalist, la piscină | VIDEO

spot_img

Anca Țurcașiu (52 de ani) arată din ce în ce mai bine. Poate nedrept, dar putem spune că artistei i-a prins bine divorțul de soțul ei dintotdeauna, Cristian Georgescu, de care s-a separat în anul 2020, după mai bine de 20 de ani de mariaj.

Vestea separării a venit ca un șoc care a impactat-o până și pe artistă mult timp după ce a devenit oficial, însă iat-o astăzi echilibrată și atât de bine din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul unui interviu.

Anca Țurcașiu, într-un costum de baie minimalist, la piscină | VIDEO

Anca Țurcașiu obișnuiește des să li se arate urmăritorilor lui de pe Instagram în toată splendorea ei, așa cum, de astfel au fotografiat-o și paparazzi mediaflux.ro în urmă cu mai multe zile. Și atunci, dar și acum, artista a ales să poarte un costum de baie minimalist, care-i „arată” perfect formele întreținute cu alimentație echilibrată și ore susținute de activitate fizică.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Anca Țurcașiu spune franc ce părere are despre bărbați

Revenind, însă, la povestea divorțului, ne amintim că artista nu s-a sfiit să recunoasă faptul că a avut nevoie de un psiholog ca să treacă cu bine peste dezamăgirea de a-și fi pierdut iubirea vieții, dar și să-și recâștige încrederea în propria persoană.

„Cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a mai mărturisit vedeta pentru sursa citată.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.