SHOWBIZ

Andreea Esca obligată de șefii Pro TV să aibă șofer și bodyguard: „Puneam în pericol business-ul”

Andreea Esca obligată de șefii Pro TV să aibă șofer și bodyguard Puneam în pericol business-ul

Andreea Esca obligată de șefii Pro TV să aibă șofer și bodyguard. Vedeta este imaginea trustului Pro, unde este angajată de mai bine de 26 de ani.

Andreea Esca a mărturisit în cadrul emisiunii online a Amaliei Năstase, că angajatorii au luat în urmă cu câțiva ani o serie de măsuri pentru a o proteja.

Șefii de la Pro TV au hotărât ca Andreea Esca să să aibă șofer personal care era și pe post de bodyguard

Andreea Esca a mărturisit că a fost deranjată de decizie, cât și de prezența permanentă a acestei persoane alături de ea.

Decizia a fost luată întrucât Andreea Esca ar fi avut un stil de condus nu tocmai liniștit.  

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm… Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a spus Andreea Esca, la emisiunea Amaliei Năstase.

Andreea Esca nu are de gând să plece prea curând de la PRO TV

Andreea Esca a dezvăluit recent că la un moment dat a dorit să modereze o emisiune de tip talk-show. Cu toate astea a făcut un pas înapoi destul de repede.

Aceasta a mai precizat că nu are de gând să se retragă prea curând de la pupitrul știrilor.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a spus Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.