SHOWBIZ

Angelina Jolie s-a cuplat cu The Weekend? Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună

Angelina Jolie s-a cuplat cu The Weekend Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună

Angelina Jolie și The Weekend au fost văzuți de nenumărate ori împreună, în ultima vreme.
Așa cum era de așteptat, în jurul acestora întâlniri au început să se nască controverse, cele mai multe povestind despre o presupusă relație pe care ar avea-o cei doi actori.

Acum, este adevărat că nici ei nu se grăbesc să infirme zvonurile. Aproape că am spune, chiar, că le cam place să le alimenteze.

Angelina Jolie (46 de ani) și The Weeknd (31 de ani) au făcut un obicei din a lua masa împreună în Santa Monica. Cel mai curând, undeva la final de septembrie, cei doi au fost fotografiați în timp ce cinau relaxați la restaurantul italian Giorgio Baldi.

Să fie sau nu o relație de amor între Angelina Jolie și The Weekend?

„Nu este vorba despre o relație”, susține un apropiat al celor doi, citat de eonline. „Au interese comune și le place să pună ideile la comun ca să vadă ce proiecte pot rezulta din colaborarea lor. Recent, ei au discutat despre un parteneriat cu privire la câteva proiecte umanitare la care să lucreze împreună. El adoră să vorbească despre filme și despre artă în toate formele ei.”, a mai declarat aceeași sursă.

Sigur, timpul pe care cei doi îl petrec împreună este unul de calitate, care le face plăcere ambilor, dar asta nu înseamnă neapărat că ar fi vorba despre o relație de amor.

„Deși se bucură unul de compania celuilalt, nu este vorba de întâlniri amoroase. Lui îi place să o cunoască mai bine și s-a format o legătură strânsă între ei”.

The Weekend își dorește să devină tot mai cunoscut la Hollywood

După ce a jucat în „Uncut Gems” și după ce s-a anunțat că face parte din distribuția serialul HBO, „The Idol”, The Weekend demonstrează că are planuri mari în ceea ce privește cariera lui la Hollywood.

În plus, conform unor informații făcute publice de New York Post, cântărețul și-a propus să contribuie și la scrierea scenariului și va fi unul dintre producătorii serialului despre o cântăreață care se îndrăgostește de un enigmatic proprietar al unui club din LA, care se întâmplă, de asemenea, să fie liderul unui cult secret.

Angelina Jolie și-ar dori să se împace cu Jonny Lee Miller

După mai multe deziluzii amoroase, Angelina Jolie pare că-și dorește să se întoarcă la fostul său soț, Jonny Lee Miller. Chiar și după despărțire, cei doi au reușit să păstreze o relație extrem de apropiată.

„Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit. Chiar mi-am dorit să fiu soția lui”, spunea în urmă cu mai mult timp actrița, potrivit The Mirror.

În plus, într-un interviu acordat revistei B, Jolie a mărturisit că divorțul de Miller a fost „probabil cea mai mare prostie pe care am făcut-o vreodată”.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele