EXCLUSIV

ATENȚIE, imagini cumplite! Șoferul drogat de la 2 Mai a lovit cu asemenea forță că pe băiat l-a sfârtecat. Fata este mutilată

ATENȚIE imagini cumplite Șoferul drogat de la 2 Mai a lovit cu asemenea forță că pe băiat l-a sfârtecat. Fata este mutilată
Accident 2 Mai. Foto: colaj MediaFlux

Șoferul drogat de la 2 Mai a lovit cu asemenea forță că pe băiat l-a sfârtecat. Fata este mutilată. Fotografiile absolut șocante de la locul accidentului circulă deja pe grupuri de whatsapp și mailuri și au ajuns astfel și în posesia redacției MediaFlux. 

Imaginile sunt cumplite și am decis să le bluram și le facem publice pentru a reaminti, într-un mod poate violent, care sunt rezultatele acestui flagel al drogurilor, al iresponabilității autorităților, al inconștienței părinților.

Tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai era dependent de droguri, iar tatăl îl dusese, la un moment dat, în Olanda, pentru tratament. Apoi îi daduse bani și o mașină puternică pe mână, deși avea permis de doar câteva luni.

Șoferul drogat de la 2 Mai a lovit cu asemenea forță că pe băiat l-a sfârtecat. Lanțul crunt al întâmplărilor care au dus la uciderea a doi copii nevinovați

masina lui Vlad Pascu dupa impact
Foto: MediaFlux

Detaliile acestei tragedii sunt crunte. Și sunt cu atât mai crunte cu cât, fiecare lucru aflat pe parcurs, dovedește că nenorocirea ar fi putut fi evitată dacă:

– părinții lui Vlad Pascu, șoferul care la 19 ani conducea o mașină de forță, în condițiile în care avea probleme cu drogurile de la 13 ani, și-ar fi facut datoria de părinți.

– poliția și-ar fi făcut datoria, dacă măcar ar fi acționat așa cum se impunea în situația în care au găsit droguri în mașina unui tânăr aflat la volan și totuși NU l-au testat cu drug-testul.

Câteva sute de metri mai aveau cei opt tineri care circulau pe marginea drumului și ar fi ajuns la destinație, în localitatea 2 Mai. Nu au apucat să-i parcurgă. Cu o viteză probabil cruntă, din spate, în grupul lor a intrat o mașină condusă de un șofer aflat sub influența a trei droguri: Vlad Pascu, 19 ani.

Pentru cei doi tineri care mergeau în spatele grupului, impactul a fost devastator. Trupul lui Sebastian a fost efectiv sfârtecat la impact. Rupt în două. Trunchiul a rămas pe caldarâm, picioarele în șant. Imaginile sunt șocante!

Sebastian, tânărul sfârtecat în urma impactului
Sebastian, tânărul sfârtecat în urma impactului. Foto: MediaFlux
Roberta, fata ucisă de șoferul drogat
Foto: MediaFlux

Pe Roberta, impactul a aruncat-o 15 metri distanță. Trupul ei s-a oprit într-un gard.

Alți trei tineri aflați puțin mai în față au fost grav răniți.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului.

Filmul complet al tragediei

La data de 17 august șoferul a ajuns în municipiul Constanța împreună cu tatăl său.

În 18 august a fost oprit în trafic în municipiul Constanța, moment în care i s-a atras atenția în legătură cu conduita în trafic.

În 19 august, în jurul orei 00:40, un bărbat a sunat la 112 și a sesizat despre faptul că pe DN39 între Vama Veche și 2 Mai, un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislației rutiere. Au fost efectuate activități pentru localizare.

În jurul orelor 02:40 autoturismul a fost depistat circulând pe DN39 din Vama Veche. Au fost legitimați conducătorul și doi pasageri. În urma controlului, într-un pachet de țigări a fost găsită o țigară artizanală și patru pastile într-o folie marcată cu denumirea bromazepam, care au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța pentru a se continua cercetările.

Șoferul a fost condus cu autospeciala la sediul Poliției Vama Veche unde a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea „zero”.

A fost prezent în acel sediu până la 04:30. Din datele transmise de către lucrătorii de poliție, conducătorul auto nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive.

Șoferul s-ar fi deplasat după la o locație din Vama Veche. Ulterior, în jurul orelor 05:25 a avut loc acest eveniment tragic în urma căruia două tineri au murit și alți trei au fost grav răniți.

 

 

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele