NEWS

Breaking News. Incendiu proporții la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor din Chitila. A fost emis RO-ALERT VIDEO UPDATE

Breaking News. Incendiu proporții la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor din Chitila. A fost emis RO-ALERT VIDEO UPDATE

Un incendiu puternic a izbucnit vineri, 4 noiembrie, la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor din Chitila, aflat aproape de București. A fost emisă o avertizare RO-ALERT pentru zona respectivă. Vom reveni cu amănunte.

Incendiu proporții la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor din Chitila

UPDATE 2: Deșeurile colectate În vederea reciclării sunt din cauciuc, mase plastice, fier.
Pentru realizarea accesului la focar este utilizat si un utilaj al operatorului economic, care îndepărtează materialele afectate de flacăra.

UPDATE: ISU București anunță că stivele cu deșeuri au 10 m înălțime. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere si 6 cisterne. Se acționează pentru stingere si pentru limitarea propagării, anunță pompierii.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit vineri la un centru de colectare si reciclare a deșeurilor din Chitila. ISU București Ilfov a anunțat că sunt degajări mari de fum. De asemenea, inițial au fost alertate 8 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare și autoscara, însă dispozitivul a fost suplimentat.

În prezent sunt alertate 8 autospeciale de stingere și patru cisterne de mare capacitate. Suprafața afectata este de 1000 mp.

A fost emis RO-ALERT

În zona respectivă a fost emis o alertă extremă RO-ALERT, cu privire la degajări mari de fum. Li se cere oamenilor să lase libere căile de acces pentru forțele de intervenție.