SHOWBIZ

Cât de frumoasă este fetița lui Marius Moga. Imagini rare cu Maria Elisabeta

Cât de frumoasă este fetița lui Marius Moga. Imagini rare cu Maria Elisabeta

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz-ul românesc.

Artistul și fosta știristă preferă să-și țină departe familia de lumina reflectoarelor.

Mult timp după ce a venit pe lume fetița lor i-au ascuns chipul de blițurile aparatelor de fotografiat.

Maria Elisabeta are 6 ani

Bianca Lăpuște, iubita vedetei SuperStar de la Pro TV, a adus-o pe lume pe Maria Elisabeta la doar 21 de ani. O vârstă fragedă dacă ar fi să comparăm cu restul starletelor care decid astăzi să devină mame, multe dintre ele fiind trecute bine de 35 de ani.

Ea îi declara, la un moment dat lui Cătălin Măruţă, că abia după ce Maria Elisabeta a venit pe lume a simţit cu adevărat ce înseamnă fericirea. Tot în emisiune cei doi au lăsat să se înţeleagă că îşi mai doresc un copil şi că în postura de părinţi se simt grozav.

„Ea este cel mai mare susținător al meu! Sunt cel mai mare fan al ei!”, scria Marius Moga în dreptul primei poze pe care a postat-o cu fiica lui pe Instagram.

Asemenea celebrului său tată, Maria este pasionată de muzică. De foarte mică, Maria cântă la pian și are câteva melodii înregistrate. În plus, micuța este pasionată de modă, nu o dată fiind surprinsă de mama ei în timp ce „se aventura” în dressingul ei.

„Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.”, declara Marius Moga pentru Libertatea.ro.

Complet implicat în creșterea și educația Mariei, Marius Moga își dorește să-i ofere celei mici mediul perfect care să o ajute să crească echilibrat, cu încredere în ea și în puterile ei.

„Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare. Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”, a mai declarat Marius Moga.

Bianca Lăpuște a renunțat la job-ul în tv și s-a împlicat în afacerea soțului ei

Bianca Lăpuște a lucrat mult timp ca și reporter la Pro TV. După ce l-a cunoscut pe Marius Moga și a rămas însărcinată, știrista a renunțat la job-ul din tv și s-a implicat complet în afacerea soțului ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea Bianca Lăpuște.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele