SHOWBIZ

Mihai Morar și-a trimis fiicele la o școală privată. Prezentatorul scoate din buzunar peste 1.000 de euro pentru educația lor

Mihai Morar și-a trimis fiicele la o școală privată. Prezentatorul scoate din buzunar peste 1.000 de euro pentru educația lor

Mihai Morar nu face rabat atunci când vine vorba de familia sa. Și, mai ales, atunci când trebuie să investească în viitorul fiicelor sale.

Mihai Morar și soția sa au fost alături de gemenele sale în prima zi de școală. Atunci, prezentatorul de radio a dezvăluit că a ales o școală privată pentru Mara și Cezara. O alegere foarte bună, spune el, întrucât micuțele au parte de toate condițiile:

„Sunt fericit că Mara și Cezara se educă, începând de azi, la cea mai frumoasă școală din România. Drumul lor continuă, dar într-un campus care a fost creat ca o școală a viitorului. Iar viitorul începe azi. E acum.

Mi-aș dori o țară care să arate ca această școală. Sunt tare mândru de munca făcută cu dragoste și sacrificiu.

Cei doi ani nedormiți, neobosiți vor schimba vieți pentru totdeauna. Olga și Cătălin, sunteți modele pentru mine și pentru copiii mei. Pentru că nu există o investiție mai bună decât aceea în educație. Visez o țară cum e această școală”, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Cât plătește Mihai Morar pentru educația fiicelor sale

Mihai Morar scoate din buzunar peste 1.000 de euro lunar pentru eduația fetelor. Pe site-ul școlii private Olga Gudynn Int’l sunt afișate taxele de școlarizare. Acestea încep de la 760 euro/ lună, pentru un program care începe la ora 8:00 dimineața până la ora 14:00 și poate ajunge până la 930 de euro.
Școala este deschisă recent și pune elevilor la dispoziție piscină interioară, teren de tenis și fotbal și multe alte facilități.