SHOWBIZ

Catherine Zeta Jones este în București, unde filmează alături de doi actori români

Catherine Zeta Jones este în București unde filmează alături de doi actori români
Catherine Zeta Jones este în București, unde filmează alături de doi actori români
19 oct. 2021 | 11:07

Actrița Catherine Zeta-Jones a ajuns la București, unde, în următoarele zile, va filma pentru serialul “Familia Addams”, în care vor apărea și doi actori români. Odată ajunsă în Capitala României, actrița s-a declarat încântată de orașul care o va găzdui o pe toată durata filmărilor.

Luni dimineață, actrița a ținut să transmită, pe Facebook, un mesaj video admiratorilor ei din România. Prin urmare, înainte de răsăritul soarelui, Catherine Zeta-Jones a ieșit pe balconul hotelului în care este cazată și a realizat un filmuleț în care a prins cadre din centrul Capitalei.

Catherine Zeta Jones este în București, unde filmează alături de doi actori români

“Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones.

În serialul “Familia Addams”, realizat de Netflix și MGM Television și regizat de Tim Buron, Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei Addams.

George Burcea și Victor Dorobanțu, în distribuția serialului “Familia Addams”

Actorul George Burcea a fost ales pentru a interpreta rolul lui Lurch, majordomului familiei Addams. în timp ce actorul Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing. Serialul ”Familia Addams”este realizat special pentru Netflix, iar filmările au loc în România.

Serialul va prezenta povestea lui Wednesday, mezina familiei Adams, care se va deplasa la Nevermore Academy.

Catherine Zeta-Jones: “Abia aștept să filmez”

Morticia și Gomez Adams, părinții din ”Familia Addams”, vor fi interpretați de Catherine Zeta-Jones și actorul Luis Guzman. De asemenea, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul “Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei.

“Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, a declarat Catherine Zeta-Jones, în urmă cu doar câteva săptămâni.