SHOWBIZ

Ce fetiță deșteaptă are Alessandra Stoicescu. La doar 2 ani recunoaște literele la televizor

Ce fetiță deșteaptă are Alessandra Stoicescu. La doar 2 ani recunoaște literele la televizor

Alessandra Stoicescu (45 de ani) are o minune de copil, iar acest lucru a putut fi lesne observat într-un story pe care l-a publicat vedeta Antenei 1 pe contul său de Instagram.

La doar 2 ani, Sara Maria Francesca are abilitatea de a recunoaște literele scrise pe ecranul televizorului. Mai mult decât atât, copila cu părul blond știe să și spună ce cuvinte încep cu literele pe care corect le identifică.

„M de la mama, S de la Sara, T de la Tata!”, îi spune ea mamei îndrăgostită iremediabil de ea.

Sara Maria Francesca a venit pe lume pe 29 iulie 2019

La 43 de ani, Alessandra Stoicescu o aducea pe lume pe Sara Maria Francesca pe 29 iulie 2019. Realizatoatea de la Antena 1 și-a ținut fanii la curent încă de la prima oră a dimineții, când a pus pe Instagram o fotografie cu ea la spital, înainte de a intra în sala de nașteri. Zâmbitoare, relaxată, îmbrăcată în cămașă de noapte, Sandra a anunțat: “Big day” (o zi mare).

Câteva momente mai tarziu, tăticul Sergiu Constantinescu a anunțat și el pe Facebook că “se simte binecuvântat”, prezentând-o lumii pe fiica lui, Sara Maria, care a venit pe lume la ora 09.02.

„A fost operaţie de cezariană, nu se putea pune problema să nasc natural, pentru că a avut trei circulare. De trei ori cordonul ombilical în jurul gâtului. Noi râdeam cu emoţie, ziceam că Sarei îi plac mărgelele. Sergiu a stat şi a privit toată intervenţia chirurgicală printr-un geam. (…) Când lucrurile deveneau mai dificil de privit, era cineva care acoperea cu spatele geamul. Toţi cei dragi au fost apoi alături de mine. Totul a decurs firesc, deşi vorbim despre o sarcină la 42-43 de ani.”, povestea vedeta Antenei 1 la puțin timp după naștere, citată de Avantaje.ro.

Alessandra Stoicescu s-a căsătorit cu Sergiu Constantinescu în 2013

Vedeta Antenei 1 a devenit doamna Constantinescu în 2013, iar cei care i-au fost alături din postura de nași au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele.

“Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra pentru ziarul Ring.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele