SHOWBIZ

Chef Florin Dumitrescu pune paie pe foc în scandalul cu Antena 1. ”Nouă ani au fost șterși cu buretele”

Chef Florin Dumitrescu pune paie pe foc în scandalul cu Antena 1. Nouă ani au fost șterși cu buretele
SURSĂ FOTO: ANTENA 1

Chef Florin Dumitrescu pune paie pe foc in scandalul cu Antena 1. Acesta a povestit într-un clip video postat pe Facebook despre situaţia cu Antena Group. Fostul jurat de la Chefi la Cuţite spune, printre altele, că a ajuns în situaţia să nu poate vorbi şi să nu se poată apăra public din cauza contractului de confidenţialitate pe care l-a semnat cu trustul media.

„Mi se pare că e aşa într-o zonă din asta super gri în care eu, ca persoană, mi-am pierdut dreptul la liberă exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios şi un pic cam greu de dus.” a explicat acesta.

Chef Florin Dumitrescu pune paie pe foc in scandalul cu Antena 1. ”Tot răul ăsta pe care îl fac unii oameni, gratuit şi din simplă răzbunare se va întoarce împotriva lor”

”Ca să ştiţi, să înţelegeţi situaţia prin care trec, am două procese pe rol. În civil. Pentru, să spunem aşa, interpretarea unor clauze din contract. Interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui este dreptatea, de partea angajatorului sau de partea mea”, a spus Florin Dumitrescu.

„Nu pot nici să reacţionez public la băţul băgat prin gard de diverşi oameni sau diverse articole. Bă, dar începe să deranjeze un pic. Şi de-aia spun: Dumnezeu e sus şi vede. Şi tot răul ăsta pe care îl fac unii oameni, gratuit şi din simplă  răzbunare se va întoarce împotriva lui”, a continuat Dumitrescu.

„Eu, personal, vă spun sincer, timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto şi mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine. Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional. Şi atunci ce fac? Nu stau eu liniştit lângă familia mea?

Un timp pe care l-am pierdut efectiv departe de ei cu compromisurile toate pe care le-am făcut de-a lungul vremii. Compromisuri de care habar nu aveţi niciunul dintre voi la ce compromisuri am fost „supus”, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat.”

De ce au fost dați afară chefii

Amintim că în toamna anului trecut Antena a anunţat că îi înlocuieşte pe cei trei Chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi sorin Bontea, după ce aceşti ar fi refuzat să mai filmeze emisiunea invocând starea de oboseală.

La scurt timp după aceea Antena Group a început să-i acţioneze în judecată pe cei trei Chefi şi a decis câte două procese pe numele fiecăruia dintre ei.

Procesele sunt încă în desfîşurare, iar pentru unele nici nu s-a stabilit un prim termen de judecată.

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri