LIFESTYLE

City breaks cu un buget mai mic: cum să economisești bani în călătorii scurte (P)

City breaks cu un buget mai mic cum să economisești bani în călătorii scurte P
sursa foto: https://www.bigstockphoto.com/
23 aug. 2023 | 15:18

Planificarea unui city break cu un buget redus poate fi una dintre cele mai mari provocări și pentru tine, însă este bine de știut că nu este imposibil de obținut acest lucru.

Într-adevăr, mai dificil din unele puncte de vedere, însă dacă identifici strategiile potrivite, ai șansa de a te plimba și pe bani puțini, de a explora lumea cu toate frumusețile ei, de a cunoaște viața din marile orașe ale lumii. Mai multe despre acest subiect vei afla din acest articol unde vei descoperi inclusiv câteva dintre cele mai importante sfaturi care te pot ajuta să te bucuri la maximum de o experiență de călătorie fără a cheltui prea mult.

Călătorește în timpul săptămânii și profită de ofertele last-minute

Evită călătoriile în weekend sau în zilele de sărbătoare legală și stai pe cât posibil departe de perioada vacanțelor școlare sau concediilor. Având în vedere acest aspect, vei reuși să găsești prețuri pentru cazare, pentru bilete de avion și pentru activitățile la care dorești să participi la prețuri mult mai bune, astfel că atunci când vei trage linie îți vei da seama că ai scos mai puțini bani din buzunar.

Călătorii cu avionul
sursa foto: https://www.bigstockphoto.com/

Totodată, poți urmări ofertele de ultimă clipă – bine-cunoscutele oferte last minute – ale agențiilor de turism, iar în acest fel poți profita de cele mai mici prețuri posibile. Ai șansa de a achiziționa bilete avion Iași sau din orice oraș din țară și de a călători în orice colț al lumii, plătind sume la care nici nu te-ai fi putut gândi. Important este, însă, să ții cont de aceste sfaturi și să cauți momentul potrivit pentru a-ți achiziționa biletele.

Identifică opțiunile de cazare ieftină

Hostelurile sau pensiunile în locul hotelurilor de lux ar fi una dintre variantele pe care le ai pentru a călători mai ieftin. În același timp, poți beneficia și de ofertele agențiilor de turism care pun la dispoziția clienților pachete de zbor și cazare, iar în acest caz vei câștiga și mai mult timp făcând o singură rezervare pentru ambele servicii de care vei beneficia. Mai mult decât atât, nu mai stai cu grija închirierii și te poți bucura de timp explorând ceea ce îți place cel mai mult.

Sunt agențiile de turism o variantă potrivită pentru a economisi bani într-un city break?

Poate că aceasta ar putea fi considerată una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai atunci când vine vorba de programarea unui city break. De regulă, agențiile sunt cele care au cele mai bune oferte de care poți profita, astfel că răspunsul pentru o vacanță de vis ar putea fi găsit chiar pe eSky.ro.

Alege întotdeauna agențiile de turism care îți oferă posibilitatea de a alege metode de plată flexibile. Poți achiziționa chiar și bilete avion Dubai prin plată mai târziu sau în rate dacă alegi agenția care îți oferă această posibilitate, iar în acest fel vei reuși să obții city break-ul dorit chiar și atunci când dispui de un buget mai mic.

Priveliște din Dubai
sursa foto: https://www.bigstockphoto.com/

În același timp, este important să te asiguri că agenția de turism prin intermediul căreia îți vei achiziționa city break-ul îți oferă siguranță în ceea ce privește plata, zborul și cazarea, dar și că ai posibilitatea de a gestiona în mod rapid orice rezervare pe care o faci. Din acest punct de vedere, eSky este agenția de turism care îți oferă avantaje considerabile. Alături de acestea, beneficiezi de un preț rezonabil pentru un city break de vis, dar și de asigurare cu acoperire largă.

Rezervându-ți city break-ul prin intermediul unei agenții de turism, vei beneficia de tot ceea ce îți oferă o rezervare rapidă: comoditate și utilitate, evitarea cozilor pentru a achiziționa biletele de călătorie, dar și biletele pentru vizitarea unor obiective turistice importante. Într-adevăr, este vorba despre o agenție care îți oferă posibilitatea de a beneficia de tot ceea ce îți dorești pentru o vacanță fără griji, în care ai timp să te bucuri de tot ceea ce vizitezi. În plus, este asigurat confortul în timpul călătoriei, ceea ce te va ajuta să ai o stare de spirit gata de aventură sau de relaxare deplină.

Poți economisi, așadar, bani, chiar și atunci când dorești să te înscrii pe lista călătoriilor scurte care îți oferă șansa de a explora lumea în amănunt. Orice city break de vis poate fi mai aproape de a fi realizat dacă iei în calcul aceste strategii eficiente care te vor ajuta să economisești bani în timp ce te plimbi și descoperi lumea.

[email protected] - Claudiu Popa este jurnalist, fotograf și țăran în timpul liber. Cochetează cu presa încă din liceu, când a scris la ziarele Informația Prahovei sau Actualitatea Prahoveană. ... vezi toate articolele