SHOWBIZ

Codin Maticiuc face parte din distribuția ultimului sezon VLAD: „M-am bucurat să joc în primul meu serial”

Codin Maticiuc face parte din distribuția ultimului sezon VLAD M-am bucurat să joc în primul meu serial

Cel de-al patrulea și ultimul sezon al serialului VLAD ține telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare luni seara, de la ora 21:30. Întorsăturile de situație, noile personaje care au dat calculele peste cap și firul narativ al poveștii au demonstrat că totul este mai aproape de nota finală de plată! În acest univers spectaculos revine, după apariția din primul sezon, Codin Maticiuc!

Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lung metraj, iar experiența într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez și acestui tip de public. Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (Miami Bici), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul Faci sau Taci), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun și m-am bucurat să joc în primul meu serial”, a declarat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, a treia colaborare cu regizorul Jesus del Cerro

Codin Maticiuc se află la a treia colaborare cu regizorul spaniol Jesus del Cerro.

Codin Maticiuc a debutat ca actor în filmul Miami Bici. Parcursul său a continuat în această direcție. Codin a mai jucat într-un film regizat de Jesus del Cerro,cel care regizează serialul VLAD de la Pro TV.

În comedia spaniolă vor juca doi actori spanioli Miguel Angel Munoz și Pablo Puyol, dar și actrița de telenovele Esmeralda Pimentel

Lungmetrajul „ Dos Vacas Y Una Burra” a fost filmat la finalul anului trecut  în Spania.

Producția ar urma să ajungă pe marile ecrane anul viitor.