BUSINESS

Cristian Erbaşu, Construcţii Erbaşu, despre birocrație și o creştere puternică a cifrei de afaceri

Cristian Erbaşu Construcţii Erbaşu despre birocrație și o creştere puternică a cifrei de afaceri
Sursa foto: zf.ro

Cristian Erbaşu, proprietarul Construcţii Erbaşu, a acordat un interviu pentru Ziarul Financiar în care a vorbit pe larg despre problemele pe care le avem în România din cauza birocrației.

Cristian Erbașu spune că birocraţia din țară obligă la extrem de multe documente, de cele mai multe ori inutile.

„La doi oameni care stau pe şantier, avem cinci care stau să facă documente. Ar trebui să fie invers!”, spune acesta pentru sursa citată.

Acesta a mai precizat că se aşteptă la o creştere puternică a cifrei de afaceri şi la un profit aproximativ la acelaşi nivel cu anul 2022.

Construcţii Erbaşu a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, echivalentul a 205 milioane de euro, în creştere cu 54% faţă de 2021, şi estimează atingerea pragului de 2 miliarde de lei afaceri în 2023.

Construcţii Erbaşu, com­panie deţinută de an­tre­prenorul local Cristian Erbaşu, a planificat o investiţie de circa 7 milioane de euro pentru o staţie mobilă de prefabricate.

„Vom merge cu această staţie pe şantierele mari unde derulăm lucrări şi unde este nevoie de prefabricate. Odată cu această inves­tiţie, vrem să relocăm baza noastră de producţie, care se află în zona Uverturii (Militari) şi să ne căutăm o altă bază, pentru care momentan căutăm teren. Acest loc pentru desfă­şurarea activităţii presupune spaţiul necesar pentru mici reparaţii, pentru depozitarea materialelor, pentru realizarea confecţiilor“, spune Cris­tian Erbaşu.

Interviul pe larg, AICI.