SHOWBIZ

Cum a reușit să treacă Cristina Joia peste drama imensă provcată de scandalul de anul trecut

Cum a reușit să treacă Cristina Joia peste drama imensă provcată de scandalul de anul trecut

Cristina Joia, designerul interior al emisiunii Visuri la Cheie a povestit despre drama prin care a trecut, de la evenimentul din 2020, când a fost agresată într-o parcare din București.

Atunci a fost lovită de o femeie, în fața unui magazin din Capitală pentru că i-a reproșat acesteia că a parcat necorespunzător mașina. Lovitura i-a lăsat răni adânci, mai ales în suflet.

În aceste 10 luni, Cristina Joia a căutat mijloace pentru a se vindeca pe interior, fiindcă la exterior medicii și-au făcut treaba. Azi se mai văd încă urmele operațiilor de reconstrucție nazală, însă ce e în suflet va purta cu ea toată viața.

„A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a mărturisit, pentru PROTV.RO, designerul emisiunii Visuri la cheie.

Cazul a ajuns la tribunal. Și acolo a fost umilită

Cristina Joia spune că suferința fizică a fost dublată de umilința la care a fost supusă la tribunal, unde s-a judecat cazul de agresiune.

„Ea nu a arătat niciun fel de remușcare, a fost la fel de arogantă. Avocata ei m-a acuzat că m-am folosit de imaginea mea de om de media, dar eu nu pot să zic asta despre mine, fiindcă eu sunt designer, sunt angajată pe șantier, nu la televizor. La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”, mai spune Cristina Joia.

Procesul deschis în urma atacului brutal s-a încheiat după ce agresoarea ei a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. O pedeapsă mai aspră n-ar fi făcut-o să se simtă în siguranță, însă a rămas cu impresia că „în România chiar poți să faci orice fără să suporți consecințe”.

Cristina Joia este designer Visuri la cheie și în sezonul 8, unde, alături de Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Dragoș Bucur, va schimba destinele unor oameni mai puțin norocoși.

În tot acest timp, mulți apropiați s-au întrebat dacă mai poate continua proiectul, având în vedere traumele prin care a trecut.

„Foarte mulți oameni mi-au spus că n-o să pot să mai fac emisiunea asta pentru că mi-am pierdut încrederea în oameni, că mai traumatizant a fost când zăceam în magazin, plină de sânge, și nimeni nu a sunat la poliție și la ambulanță. Eu am sunat. Dar nu mi-am pierdut încrederea în oameni”, mai spune Cristina Joia.