Cum a slăbit Anamaria Prodan peste 12 kilograme?

Anamaria Prodan (48 de ani) se laudă cu o siluetă de invidiat. În ciuda faptului că în viața personală lucrurile nu stau pe roze, în ceea ce o privește, în fotografiile pe care impresara le postează pe social media, etalează o formă fizică de invidiat.


La începutul acestei veri, Anamaria Prodan a dezvăluit care a fost secretul celor peste 12 kilograme pe care le-a slăbit într-un timp record.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, declara impresara la GSP Live.

Care este dieta pe care a urmat-o Anamaria Prodan?

În afară de programele intense la sală, cea care încă îi este soție lui Laurențiu Reghecampf a fost foarte atentă la alimentație. În plus, vedeta a devenit client fidel al clinicilor de remodelare corporală.

”Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a mărturisit pentru Click! Anamaria Prodan.

Meniu ei zilnic este bogat în fructe și legume pe care fie le consumă în stare pură, fie le transformă în sucuri naturale.

„Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider.”, a conchis Anamaria Prodan.

 

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.