SPORT

Cum arată apartamentul în care stă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Are 17 camere, iar chiria pe o lună costă 280.000 de euro

Cum arată apartamentul în care stă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Are 17 camere iar chiria pe o lună costă 280.000 de euro

Au apărut primele imagini din apartamentul în care stă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Transferul l-a luat prin surprindere pe portughez, astfel că nu a avut timp să caute o casă pe măsura pretențiilor sale. S-a mutat, temporar, în cel mai luxos hotel din Riad.

Ronaldo a închiriat două etaje complete pentru el, familia lui și pentru oamenii de securitate, informează Daily Mail.

Apartamentul în care stă Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită e la etajul 99 și are 17 camere

Fostul star de la Manchester United, care a semnat cu Al-Nassr pentru un pachet în valoare de peste 400 de milioane de lire sterline, devenind astfel cel mai bine plătit sportiv din lume, a fost cazat temporar în Kingdom Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din Arabia Saudită, în Suita „Kingdom” din hotelul Four Season.

Cristiano Ronaldo ocupă unul dintre cele mai bune apartamente pe care le poate oferi Riadul. Are 17 camere, toate ocupate de familie și personal, inclusiv cel de securitate.

Se pare că Ronaldo va locui în clădirea cu 99 de etaje timp de o lună, pentru că dorința lui este aceea de a sta împreună cu familia într-o casă. „Apartamentul” ocupat de Ronaldo are aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Servicii exclusive pentru super-star

Costul acestuia nici măcar nu este afișat pe site-ul hotelului, el fiind rezervat doar în condiții speciale. Însă „Suita Prezidențială”, un ansamblu de apartamente din același hotel, cu suprafață mai mică, poate fi rezervată online, iar costul pentru o noapte este de 3.300 de lire sterline.

Se estimează că factura pentru cazarea la hotel a lui Ronaldo va depăși 250.000 de lire sterline Datorită statutului său de supervedetă, bucătarii oferă servicii exclusive pentru Ronaldo și familia sa.

Personalului i s-a cerut să nu-i ceară să facă fotografii sau selfie-uri cu el, dar alți oaspeții ai hotelului au spus că l-au văzut mulțumind angajaților hotelului la intrare și ieșire.