PAPARAZZI

Cum merge cea mai bogată femeie din România la o întâlnire cu familia. ”Mama Catena”, Anca Vlad, apariție aparte în Parcul Herăstrău | EXCLUSIV PAPARAZZI

Cum merge cea mai bogată femeie din România la o întâlnire cu familia. Mama Catena Anca Vlad apariție aparte în Parcul Herăstrău | EXCLUSIV PAPARAZZI

Anca Vlad, deținătoarea brandului Catena, considerată cea mai bogată femeie din România, a fost fotografiată de paparazzi MediaFlux, care au remarcat-o din momentul în care Bentley-ul său a fost parcat în zona parcului Herăstrău.

Anca Vlad este singurul nume din România care apare în lista 50 over 50, care include personalități din domeniul artistic, precum Judi Dench și Donatella Versace, din economie, precum Kristalina Georgieva (șefa FMI), Christine Lagarde (președinta BCE) și Ursula von der Leyen (președinta CE), sau medical, precum Ozlem Turecy (fondatoarea BioNTech) și Sarah Gilbert, care a dezvoltat vaccinul Oxford, AstraZeneca.

Cea mai bogată femeie din România la o întâlnire cu familia. Ținuta Ancăi Vlad a atras toate privirile 

Anca Vlad deține Grupul Fildas Catena, cel mai mare jucător de pe piața autohtonă de retail farmaceutic, care cuprinde rețeaua de farmacii Catena și compania de distribuţie de medicamente Fildas Trading.

Tot Anca Vlad deține și un elegant Bentley cu șofer, cu care a mers ieri în Parcul Herăstrău, profitând probabil de vremea frumoasa de toamnă, pentru o întâlnire cu familia.

Nu doar mașina a atras atenția – și paparazzilor, dar și trecătorilor, ci și ținuta ”mamei Catena”, una desigur elegantă, dar și extrem de îndrăzneață. Femeia de afaceri a profitat de drumul până în locul stabilit cu familia pentru întâlnire ca să vorbească la telefon, vizibil preocupată de conversație.

Ghid și traducător în facultate

Conform biografiei sale, Anca Vlad a fost elevă a liceului C.A. Rosetti din București, iar în 1976, se îndrepta către Academia de Studii Economice, secția Relații Economice Internaționale.

A început să lucreze încă din timpul facultății ca ghid și traducător, iar în 1980 era repartizată la o companie din industria lemnului.

Timp de șapte ani a activat în exportul de mobilă, iar în timpul liber și concedii revenea la jobul de traducător. Anca Vlad își oferea serviciile cu precădere la conferințele internaționale care avea ca subiect chimia ori domenii asemănătoare ei.

În 1987, a obținut un job la Camera de Comerț a României, ca director pentru o companie străină și a profitat de această șansă.

De la 7 angajați la 6400

Când a apărut Decretul 54, primul act normativ care permitea înființarea unei firme private, aceasta nu a stat pe gânduri și a decis să înființeze un birou de marketing care oferea servicii de consultanță. Primul client a apărut după 6 luni și era un afacerist cu care mai lucrase în trecut.

După 1990, i-a venit ideea să înființeze o societate comercială care să facă distribuție de produse farmaceutice umane, respectiv veterinar și așa a apărut compania Fildas Trading SRL.

În 1991, business-ul Ancăi Vlad avea 7 angajați. În prezent, grupul are peste 6.400 de angajați, fiind cel mai mare angajator din domeniul farmaceutic din România. Rețeaua de farmacii Catena numără peste 750 de unități, iar Fildas Trading are 14 centre logistice pentru depozitarea și distribuția de produse farmaceutice.

Cunoscută pentru acțiunile caritabile

Grupul Fildas Catena se implică în acțiuni sociale și de caritate, sprijinind mai multe fundații, printre care: „Salvați Copiii! – România”, Fundația OvidiuRo (având obiectiv ca fiecare copil sărac să beneficieze de educație) și Light into Europe (o fundație de caritate româno-britanică, ce susține dezvoltarea de proiecte dedicate copiilor și tinerilor cu deficiențe senzoriale).

De asemenea, Anca Vlad s-a remarcat și ca o susținătoare a artiștilor români, una dintre preocupările sale fiind Galeria de Artă Contemporană Senso.

Sunt binecunoscute și contribuțiile grupului Fildas Catena la cunoscutul eveniment caritabil ”Gala Brazilor de Crăciun”

 

[email protected] Absolventă de Drept, dar atrasă iremediabil de jurnalism. Un drum lung, greu, dar întotdeauna frumos, fie că a fost vorba de jurnalism ... vezi toate articolele
Parteneri
Temperatura maximă suportată de corpul uman. Hipertermia poate ucide inclusiv persoane perfect sănătoase
Temperatura maximă suportată de corpul uman. Hipertermia poate ucide inclusiv persoane perfect sănătoase
Ingredientul ieftin pe care e bine să-l pui în cafea. Îi dă un gust deosebit și e bun pentru sănătate. Costă doar 3.75 de lei
Ingredientul ieftin pe care e bine să-l pui în cafea. Îi dă un gust deosebit...
Trump, sângerând, a fost scos de pe scenă după un incident în care s-au tras focuri de armă / Doi morţi: atacatorul şi o persoană din public. UPDATE: Împuşcăturile sunt investigate ca o tentativă de asasinat / Trump spune că a fost lovit de un glonţ care i-a străpuns partea superioară a urechii drepte
Trump, sângerând, a fost scos de pe scenă după un incident în care s-au tras...
Cel mai sigur oraș din România. Aici e bine să te muți, are multe parcuri naturale, mari centre comerciale si este unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din țară
Cel mai sigur oraș din România. Aici e bine să te muți, are multe parcuri...
Prima reacție a lui Betty Salam, după ce și-a părăsit soțul și s-a mutat cu noul iubit, un manelist celebru. ''Am probleme''
Prima reacție a lui Betty Salam, după ce și-a părăsit soțul și s-a mutat cu...
Stațiunea pe care bunicii și părinții noștri o adorau pe vremuri începe să renască din cenușă. Promenada Împărătesei Sissi își va recăpăta strălucirea de altă dată=
Stațiunea pe care bunicii și părinții noștri o adorau pe vremuri începe să renască din...
Sânge pe Wall Street. Marile companii listate pe cea mai mare bursă din lume au intrat în picaj liber
Sânge pe Wall Street. Marile companii listate pe cea mai mare bursă din lume au...
Nu ştiţi încă unde să vă petreceţi concediul? Iată lista celor mai frumoase plaje din Europa
Nu ştiţi încă unde să vă petreceţi concediul? Iată lista celor mai frumoase plaje din...
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor
Lavinia Pîrva, decolteu irezistibil. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a încins imaginația fanilor
Mașinile trebuie să îl aibă obligatoriu la bord. Ordin UE în România: Nu era posibil în trecut
Mașinile trebuie să îl aibă obligatoriu la bord. Ordin UE în România: Nu era posibil...
Mărturiile martorilor prezenți la tentativa de asasinat asupra lui Trump
Mărturiile martorilor prezenți la tentativa de asasinat asupra lui Trump
Împuşcăturile de la mitingul lui Trump sunt investigate ca o tentativă de asasinat
Împuşcăturile de la mitingul lui Trump sunt investigate ca o tentativă de asasinat
Undă de şoc în retail: Amazon intră pe segmentul magazinelor online cu preţuri ultra-mici şi se bate direct cu Temu şi Shein
Undă de şoc în retail: Amazon intră pe segmentul magazinelor online cu preţuri ultra-mici şi...
ANAF se pregăteşte să controleze o nouă categorie de persoane fizice. Cine sunt cei vizaţi şi ce trebuie să facă
ANAF se pregăteşte să controleze o nouă categorie de persoane fizice. Cine sunt cei vizaţi...
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?
Șoferii trebuie să știe! Medicamentele pentru această boală comună îi pot lăsa fără permisul de conducere
Șoferii trebuie să știe! Medicamentele pentru această boală comună îi pot lăsa fără permisul de...
IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!
IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!