SHOWBIZ

Cununia civilă a Simonei Halep. Momentul în care Simona spune DA! | VIDEO

Cununia civilă a Simonei Halep. Momentul în care Simona spune DA | VIDEO

Miercuri a avut loc, la Constanța, cununia civilă a Simonei Halep. Ceremonia a avut loc pe plajă și a fost oficiată chiar de primarul Constanței, Vergil Chițac. MediaFlux.ro vă prezintă momentul în care Simona Halep a spus DA!

După momentul semnării actelor, mirii au sărbătorit alături de familie, prieteni și alți invitați de suflet într-un cunoscut local din stațiunea Mamaia, chiar locul în care cei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

 

Cununia civilă a Simonei Halep. Cine sunt nașii cuplului

Nașii cuplului Halep – Iuruc sunt Dani Caramihai și soția acestuia. Dani Caramihai este unul dintre co-fondatorii clubului „Fratelli”, acolo unde s-a ținut petrecerea de după cununia civilă.

La petrece au participat aproximativ 350 de persoane, printre care Gheorghe Hagi, Ilie Năstase sau alte vedete cunoscute din România, iar atmosfera a fost întreținută de Holograf, Loredana Groza și Pindu.

Invitații au început distracția pe ritmuri machedonești, pentru ca mai apoi să asculte celebrele piese “Ți-am dat un inel” sau “Să nu îmi iei niciodată dragostea”.

Ce nume va purta Simona Halep după căsătorie

Sportiva numărul 1 a Romoâniei poartă începând de miercuri, 15 septembrie, și numele soțului. Ea se va numi oficial Simona Halep – Iuruc, preferând să-și păstreze și numele de fată.

Simona a luat această decizie pentru că Halep este deja un brand de renume internațional. Asta, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.