SHOWBIZ

Delia și Raluka fac ravagii pe platformele de socializare

Delia și Raluka fac ravagii pe platformele de socializare

Delia și Raluka fac ravagii pe platformele de socializare. Thailanda, Bali sau alte locuri exotice sunt preferatele vedetelor noastre în această perioadă a anului. Fiecare în propria sa vacanță, pe tărâmuri de basm, Delia și Raluka par să fi intrat într-o competiție.

Fanii lor se delectează cu imaginile splendide cu peisaje exotice, dar nici corpurile lor sumar acoperite nu sunt ascunse privirii.

Delia pare că se redescoperă și adoptă o atitudine mai sexy ca niciodată. Nonconformistă și relaxată, Delia încearcă să-și trăiască propria viață după bunul plac și nu după cum consideră fanii. Mai ales după declarațiile controversate cu privire la statutul de mamă, declarații prin care și-a pus în cap urmăritorii. Pare că se ține de planul de a explora lumea, de a trăi și visa în ritmul propriu.

Fundalul imaginilor ajută fanii să alunece în visare și să se transpună în cadrul exotic alături de vedetă.

 

 

Nu este prima dată când Raluka lasă vederii formele-i armonioase și nu pare să ezite să se arate în ținute sumare. Se pare că regimul alimentar fără carne i se potrivește și se menține în formă.

Vedeta nu consideră că a slăbit în urma acestui obicei alimentar pe care îl are de 4-5 ani. Doar consideră că trupul îi este mai armonios și nu se sfiiește nici ea să apară în ipostaze care aprind imaginația fanilor. Pare că se simte foarte comfortabil în pielea ei și nu se ferește să se arate în ținute sumare spre minuscule.