SHOWBIZ

Delia și Răzvan Munteanu aniversează 9 ani de căsnicie cu o vacanță în Corsica și Sicilia

Delia și Răzvan Munteanu aniversează 9 ani de căsnicie cu o vacanță în Corsica și Sicilia

Sărbătoare în familia Matache-Munteanu. Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, aniversează 9 ani de la căsătorie.

Cei doi s-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke din Centrul Vechi al Bucureștiului, iar la sfârșitul anului 2012 s-au căsătorit.

Aniversarea a 9 ani de căsătorie este sărbătorită așa cum se cuvine! Delia și Răzvan Munteanu au plecat într-o nouă vacanță, alegând două destinații de vis: Corsica și Sicilia.

Cu toate că Delia și Răzvan Munteanu aniversează 9 ani de la căsătorie, nu au plecat singuri în vcanață. ci sunt însoțiți de sora artistei, Oana și soțul acesteia.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Delia a imortalizat fiecare loc pe care l-a vizitat. Și a împărtășit în mediul online fotografii și clipuri video din vacanța sa.

Delia și Răzvan petrec aproape tot timpul împreună. Acesta este și managerul soției sale, iar în timpul liber evadează mereu în câte o destinație exotică.

Delia a relatat, de curând în cadrul unui podcast, găzduit de Gojira, despre implicarea partenerului său în managementul carierei ei:

„Nu zic că i-am deschis ochii în direcția asta, dar cumva s-au întâmplat lucrurile în momentul în care ne-am întâlnit, am petrecut timp împreună, a văzut de ce mă lovesc, povesteam lucruri de prin concerte și tot eu i-am zis: „Hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere.” Suntem o familie. (…) Nu trec zile să nu ne vedem. Nu am călătorit separat niciodată de când suntem împreună.”