Denise Rifai, sexy de leșină poporul. Vedeta Kanal D, într-un șort super decupat pe străzile Capitalei | EXCLUSIV PAPARAZZI

spot_img

Denise Rifai a scos la plimbare și vara asta celebra pereche de pantaloni scurți scuuuuurți din jeans cu care a avut atât de mult succes anul trecut.

Paparazzi mediaflux.ro sunt pe poziții, ca de obicei, iată imaginile. Frumoasă la vedere e vara în România, mai ales atunci când domnițele decid să-și „dezvelească” dedesubturile, atent și elegant proporționate de Mama Natură, iar în această categorie se încadrează cu succes și distinsa vedetă Kanal D, Denise Rifai. Știm deja de anul trecut că „nemiloasa” gazdă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” adoră pantalonii scurți croiți în așa fel încât să-i lase la vedere ce are mai de preț la capitolul… dos.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Horațiu Mălăele a ales să-și „picteze” ani buni din viața între tenis și actorie. Cum l-au fotografiat paparazzi Mediaflux.ro | EXCLUSIV

Pantaloni scurți tăiați adânc și „antrenați” ca la carte să copieze formele celei care îi poartă, iar dacă acestea mai sunt și apetisante pentru privitori… e perfect.
Se vede în imagini cum posteriorul ei care, lăsat la vedere, atrage priviri admirative.

Denise Rifai, sexy de leșină poporul. Vedeta Kanal D, într-un șort super decupat pe străzile Capitalei | EXCLUSIV PAPARAZZI

Revenim în actualitate și povestim că zilele astea, Denise Rifai a ales să poarte același gen de outfit, cu „popoul care leșină poporul” la mare vedere, iar domnii care au avut ocazia să se întâlnească cu ea pe străzi evident că și-au „clătit” cu plăcere ochii. Privită din toate părțile și în toate părțile, se pare că vedeta Kanal D chiar se află în mediul ei, nimic din jur nu o face să-și piardă concentrarea de la treburile pe care le avea de dus la bun sfârșit în ziua respectivă.

Și… dacă nu era de ajuns să o privim pe Denise Rifai plimbându-și posteriorul voluptos pe străduțe, lovitura ne este dată atunci când își amintește că are de luat ceva din… fundul portbagajului și, evident, acest lucru necesită o aplecare în față, un adevărat cadou pentru obiectivul aparatului de fotografiat.

După ce și-a rezolvat necesitățile organizatorice din zona din spate a mașinii, bruneta își pune cele două genți, elegant, pe mână și pornește către destinația pe care o avea de vizitat, un apartament dintr-o casă veche naționalizată unde, după bagaje, pare că s-a dus la ceva terapie corporală care să-i înfrumusețeze și mai mult zona atât de mult povestită. Și, pentru că tot vorbim despre înfrumusețare, pe ici pe colo ar mai merge ceva ședințe de masaj însă, pe de altă parte, ne amintim că Denise Rifai are 36 de ani, este o femeie în toată firea, iar felul în care arată i se potrivește perfect.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.