NEWS

Dragoș Constantin, consilierul Clotildei Armand, s-a urcat la volan deși are permisul suspendat

Dragoș Constantin consilierul Clotildei Armand s-a urcat la volan deși are permisul suspendat

Dragoș Constantin, consilierul Clotildei Armand, s-a urcat la volan deși are permisul suspendat. La sosirea poliției, a dat vina pe soție. Dragoș Constantin este consilier al Clotildei Armand, primarul Sectorului 1, din anul 2020, având ca atribuții ”investițiile în energiile regenerabile (stații de încărcare electrică, rețele de încălzire urbană)”.

În perioada 2019 – 2020, Dragoș Constantin a fost și asistent europarlamentar la Parlamentul European, ceea ce ar fi trebuit să-l recomande ca fiind cel puțin un om atent atunci când este vorba despre lege și despre aplicarea ei, indiferent de speță.

Deși avea permisul de conducere suspendat, consilierul Clotildei Armand s-a urcat la volan – potrivit informațiilor obținute de Gândul – a pornit cu mașina către casă și apoi a parcat-o chiar în fața garajului unui bucureștean. Acesta, blocat fiind de autoturismul consilierului, a chemat poliția.

Polițiștii au fost sesizați la ora 15.05 și, ajunși la fața locului, la ora 15.18, l-au identificat pe posesorul mașinii – înregistrată la Poliția Locală Sectorului 1 -, acesta fiind chiar Dragoș Constantin, consilierul Clotildei Armand.

”În locația indicată s-a luat legătura cu petentul, unde la scurt timp s-a prezentat și utilizatorul, numitul Dragoș Constantin Octavian, acesta figurând în baza de date MAI cu permisul suspendat,  fapt confirmat și de Brigada Rutieră, în urma verificărilor, acesta relatând că autoturismul a fost condus și parcat de soția sa”, se precizează în procesul verbal întocmit de polițiști.

 

 

Un apropiat al Clotildei Armand a ajuns la fața locului pentru a oferi ”sprijin”

Cum informațiile circulă foarte repede, mai ales că era vorba despre un consilier al Clotildei Armand, primarul Sectorului 1, la fața locului, conform informațiilor din același proces-verbal, s-a prezentat un ”lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1”, acesta fiind, potrivit surselor Gândul, un apropiat al Clotildei Armand, trimis pentru a oferi sprijin.

Mașina condusă de Dragoș Constantin avea ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022. Din informațiile obținute exclusiv din surse Mediaflux.ro, autoturismul în cauză aparține primăriei și este folosit de Consilierul Clotildei Armand acoperit de un contract de comodat.

Procesul-verbal întocmit la fața locului arată că Dragoș Constantin a plasat răspunderea pe umerii soției sale, susținând că aceasta ar fi condus mașina și ar fi parcat-o, numai că femeia nici nu ar fi avut dreptul să conducă respectiva mașină, aceasta fiind una de serviciu.