Elena Udrea și soțul ei, apariție de senzație pe străzile Capitalei

Wow! Elena Udrea și soțul ei sunt, trebuie să recunoaștem, cumva din alt film. Paparazzi mediaflux.ro i-au fotografiat zilele trecute pe străzile capitalei, iar concluzia este una singură: ca la Hollywood.

Eleganți, distinși, cei doi soți ajung cu mașini separate (una mai scumpă ca alta) la unul dintre restaurantele de fițe din nordul Bucureștiului, restaurant cu specific arăbesc. Ea poartă perfect poșeta Chanel.

El, cu ochii în permanență pe doamna lui. Intră și se bucură preț de câteva minute bune de un prânz de nota zece, dacă stăm să ne amintim că acolo activează unul dintre cei mai buni chefi bucătari din România.

După masă, au plătit nota împreună, cu bani cash, strânși din ambele lor portofele, fix ca o familie, și au părăsit locația tot separat, așa cum au ajuns. Ea cu șofer, el conducându-și mașina.

Trebuie să fi fost o zi foarte agitată pentru soții Alexandrov. În ziua respectivă cei doi au avut înfățișare într-un proces care se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 5 ani de zile

Deși nu au avut o relație ușoară, Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au iubit sincer de la început și asta i-a ajutat să treacă ușor peste toate obstacolele.
Elena Udrea (47 de ani) și logodnicul ei, Adrian Alexandrov (34 de ani), au aniversat vara aceasta 5 ani de relație. De 3 ani, cei doi sunt părinți după ce Elena Udrea a născut-o pe Eva Maria, fetiță care a împlinit 3 ani în septembrie 2021.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta.

Relația noastră este destul de relaxată, discuțiile aprinse dintre noi pornind de la modul diferit în care interacționăm cu copilul. Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori „nu”, sau aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, declara Elena Udrea, la un moment dat, într-un interviu acordat publicației ciao.ro.

 

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.