Emilia Ghinescu „dă iama” în lenjeria intimă sexy, la reducere, și se întreține cu avocado | IMAGINI PAPARAZZI

spot_img

Emilia Ghinescu (43 de ani), știm deja, este una dintre cele mai bine cotate cântărețe de muzică populară, atât din punct de vedere profesional, cât și din punctul de vedere al felului în care arată.

În ciuda faptului că interpretează piese tradiționale asigurându-se astfel, asemenea colegilor ei de breaslă, că stihul autentic merge mai departe și este transmis din generație în generație, vestita artistă este și o femeie care se încadrează perfect în normele modernismului.

Emilia Ghinescu este o cochetă prin definiție, o doamnă atentă la detalii și la felul în care se „arată” publicului. „Populara” este, pe de o parte, și adepta intervențiilor estetice, pe de altă parte are grijă ce și cum consumă ca să arată bine și, peste toate acestea, alege acele piese vestimentare care îi scot în evidență plusurile.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: 3 materiale VIDEO care demonstrează că INNA „joacă” în LIGA CAMPIONILOR

Emilia Ghinescu „dă iama” în lenjeria intimă sexy, la reducere, și se întreține cu avocado | IMAGINI PAPARAZZI

Zilele trecute, blondina a fost reperată de paparazzi mediaflux.ro fix în momentul în care se ocupa să-și înnoiască garderoba și să-și facă stocul de calorii bune, într-un centru comercial din capitală. Îmbrăcată lejer și cu bijuterii de mii de euro la purtător, doamna versului popular se oprește mai întâi la „raionul de danteluri” tanga, „secția reduceri”, unde-și caută cu sete lenjeria intimă sexy despre care știe sigur că-i va veni ca și turnată, nu degeaba are grijă când și ce mănâncă.

După ce se asigură că sertarul de „dedesubturi fine” a fost aprovizionat suficient, merge mai departe și ajunge în zona de food, acolo unde are de făcut alegerea zilei: sănătos sau… așa și așa.

Nu are nevoie de foarte mult timp ca să ia o decizie, Emilia Ghinescu alege sănătatea și își cumpără „combustibil” în care avocado și alte produse cu grăsimi sănătoase și carbohidrați puțini fac legea.

După toate cele petrecute și rezolvate, artista pornește hotărâtă către bolidul de fițe care o așteaptă cuminte în parcare.


Frumoasă antamare!


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.