NEWS

Emma Răducanu vine în România. Jucătoarea va participa la Transylvania Open

Emma Răducanu vine în România. Jucătoarea va participa la Transylvania Open
30 sept. 2021 | 17:37

Emma Răducanu, jucătoarea care a surprins întreaga lume a tenisului cu titlul câștigat la US Open vine în România!

Emma Răducanu va fi prezentă la Transylvania Open (23-31 octombrie), în ceea ce va fi prima competiție WTA pe care o va juca în România, țara de origine a tatălui ei

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!”, a declarat Emma Răducanu pentru organizatorii competiției.

Pe un tablou dominat de prezența dublei campioane de Grand Slam Simona Halep, una dintre jucătoarele despre care Emma Răducanu a spus că a fost inspirată, prezența câștigătoarei de la New York face lucrurile și mai interesante!

Meciurile de la Transylvania Open, unde participă Emma Răducanu și Simona Halep, vor fi difuzate de Look Sport

Transylvania Open WTA250, programat în perioada 23-31 octombrie la Cluj-Napoca va fi transmis în direct pe canalele LOOK SPORT și pe platforma online PrimaPlay.ro.

Transylvania Open WTA250 va fi cel mai puternic turneu feminin organizat în România, cu 5 jucătoare din Top 30, 28 din Top 100 WTA.

 Favorita publicului, dar și cap de serie numărul 1 al competiției, Simona Halep este urmată în topul favoritelor de belgianca Elise Mertens (18 WTA), de britanica Emma Răducanu (22 WTA) și de estonianca Anett Kontaveit (23 WTA), proaspăta câștigătoare a Ostrava Open WTA500

Pe tabloul principal de la Cluj se mai află și Irina Begu (58 WTA), dar alte 11 jucătoare din România speră să ajungă pe țintarul de 32, din faza calificărilor.