PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI. Celebrul fotbalist Rafael van der Vaart s-a mutat în Romania cu iubita! Incredibil de ce sport s-a apucat fostul internațional olandez | FOTO și VIDEO

Un gigant al fotbalului mondial la București. Celebrul fost mare fotbalist olandez Rafael van der Vaart (41 de ani), comparat deseori cu titanul Johan Cruyff, nu renunță la mișcarea în are liber. Paparazzi MediaFlux l-au surprins pe un teren de sport din parcul Herăstrău, exersând un simpatic sport ”padel” în compania unor prieteni. Iar talentul de la fotbal îl însoțește și aici.

La padel, cu Rafael van der Vart

Rafael van der Vaart se află de ceva timp în România, deoarece iubita sa, handbalista Estavana Polman, olandeză și ea, este legitimată la clubul de handbal Rapid București, din decembrie 2022. Drept urmare, cei doi s-au stabilit în București, oraș pe care potrivit propriilor declarații au ajuns să îl îndrăgească.

sursa foto: Facebook Estavana Polman

Dar, cum ea are antrenamente, meciuri, cantonamente, fostul fotbalist își omoară timpul, în așteptarea sa, cu prietenii, făcând mișcare pentru a se menține în formă.

sursa foto: MediaFlux

Și cum o mai nouă găselniță este Padelmania, el s-a concentrat pe noul sport. Este drept, nu a uitat nici de fotbal, sportul care l-a consacrat, înscriindu-se la Victory Cup. Cu echipa sa de miuță, care se numește 4U Tattoo. El s-a alăturat astfel unui grup numeros de foști fotbaliști români care deja evoluează în această competiție. Printre aceștia se numără Petre Marin, Bănel Nicoliță, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii, Marian Aliuță, Ovidiu Herea, Sorin Ghionea, Marius Pena, Iulian Mamele, Gigel Coman, Adrian Neaga și mulți alții.

Dar revenid la padel, trebuie să spunem că acesta este un sport, asemânător tenisului, foarte dinamic și captivant, caracterizat prin schimburi lungi de mingi și puncte spectaculoase. Este un joc de echipă, Padelul fiind jucat doar la dublu. Datorita dimensiunilor reduse ale terenului, dialogul dintre jucatori face parte din joc.

Padelul este, în acest moment, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, cu peste 10 milioane de jucători la nivel mondial. Acesta este extrem de popular în Spania unde în 2014 a depășit tenisul, devenind al doilea sport ca numar de participanti, după fotbal.

sursa foto: MediaFlux

Cresterea spectaculoasă a padelului se reflectă și în popularitatea World Padel Tour, circuitul profesionist de padel cu sediul central în Spania, unde de alftel au loc și majoritatea turneelor.

Un gigant al fotbalului mondial la București

Întrucât, van der Vart are pe lângă cetățenia olandeză și pe cea spaniolă, este ușor de constatat de ce a devenit și fanul acestui sport.

Rafael van der Vaart și-a început cariera în fotbal la academia de tineret a lui Ajax și a ajuns la prima echipă, debutând la 17 ani. Cunoscut pentru abilitățile sale de joc, a fost comparat cu Johan Cruyff. A fost numit ”Fotbalistul olandez al anului” și a devenit primul câștigător al premiului Golden Boy în anul 2003. S-a mutat de la Ajax în Bundesliga, la Hamburger SV, de aici la Real Madrid și mai apoi la Tottenham Hotspur, A jucat scurte perioade de timp în Spania și Danemarca înainte de a-și anunța retragerea în 2018.

El a avut 109 selecții unde a reușit să înscrie 25 de goluri cu echipa națională de fotbal a Țărilor de Jos între 2001 și 2013. A reprezentat țara la trei Campionate Europene și două Cupe Mondiale FIFA, ajungând în finală în 2010.

Nu știm dacă Rafael van der Vaart și coechipierul său au plecat învingători de pe terenul de padel, cert estă că face o bună propagandă acestui sport, mai puțin practicat, în România.

sursa foto: MediaFlux

Dacă președintele Klaus Iohannis recomandă golful, van der Vart, face o bună propagandă, prin puterea exemplului, padelului.

Și cum totul e bine, când se termină cu bine, după meci, vedeta s-a urcat în ”luxosul” său Opel Astra, de care probabil ar râde până și fotbaliștii de la Corvinul Hunedoara, proaspeții câștigători ai Cupei României, și a demarat, să zicem, în trombă.

Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele
Parteneri
Horoscop 19 iunie 2024. Racii aplanează certurile cu partenerul, Leii primesc o veste bună
Horoscop 19 iunie 2024. Racii aplanează certurile cu partenerul, Leii primesc o veste bună
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară: “Nu am văzut niciodată așa ceva”
Locul din România care i-a fascinat pe toți turiștii. Este unic la noi în țară:...
Premierul Netanyahu şi-a dizolvat cabinetul de război
Premierul Netanyahu şi-a dizolvat cabinetul de război
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a stat sub el pentru a garanta că întreaga construcție e sigură
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături...
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile, scorul corect, România – Ucraina 3-0 în direct! Video
Premoniţie incredibilă! El e omul de fotbal care a ghicit, în urmă cu 17 zile,...
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la
Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi se ia la "trântă" cu...
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen
Povestea româncei care a luat un „maldăr de fier vechi plin cu pânze de păianjen"...
Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din televiziune
Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din...
S-a schimbat legea în România. Decizia istorică venită astăzi, 18 iunie. Are aceeași putere
S-a schimbat legea în România. Decizia istorică venită astăzi, 18 iunie. Are aceeași putere
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde se află adăpostul preşedintelui rus
Putin adună provizii imense de hrană într-un buncăr high-tech, în eventualitatea unui război nuclear. Unde...
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor români: unu din zece colete livrate zilnic vine de pe aceste platforme. Suma medie pe o comandă este de 20-30 de euro, vânzările pot ajunge la 600 mil. euro într-un an
Dezvăluire. Cum au ajuns Temu şi Shein, două platforme din China, „să încarce“ maşinile curierilor...
Atenţie ce faceţi în timpul programului, companiile urmăresc fiecare mişcare: O mare bancă a concediat pe bandă pentru că angajaţii simulau că scriau la tastatură când lucrau hibrid
Atenţie ce faceţi în timpul programului, companiile urmăresc fiecare mişcare: O mare bancă a concediat...
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Fără vize în SUA. Știrea momentului despre Visa Waiver vine de la Washington
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine!...
Este cea mai bună veste pentru românii care au împrumut la bancă! Ce se întâmplă azi cu ratele lor
Este cea mai bună veste pentru românii care au împrumut la bancă! Ce se întâmplă...
INCREDIBIL! Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj FOTO
INCREDIBIL! Cum arată Andreea Bănică fără strop de machiaj FOTO