PAPARAZZI

PAPARAZZI EXCLUSIV | Scene tari în miezul zilei! Corina Caragea, un fel de Marilyn Monroe, dar invers! A rămas aproape dezbrăcată în parcarea unui mall FOTO & VIDEO

PAPARAZZI EXCLUSIV | Scene tari în miezul zilei Corina Caragea un fel de Marilyn Monroe dar invers A rămas aproape dezbrăcată în parcarea unui mall FOTO  VIDEO
Foto; colaj MediaFlux

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de știri din România a fost protagonista unor scene tari în miez de zi. Vântul buclucaș a fost de vină și a făcut-o pe Corina Caragea un fel de Marilyn Monroe, dar invers!

E obișnuită cu munca sub presiune, dar și cu tot felul de situații care apar când filmează, astfel că știe cum să procedeze inclsuiv în situații jenante. Așa că prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a descurcat și cu …vântul.

Corina Caragea, un fel de Marilyn Monroe, dar invers! Prezentatoarea a rămas aproape dezbrăcată în parcarea unui mall

Paparazzi MediaFlux au fost martorii unei secvențe pentru care i-au invidiat mulți. Pentru că au întâlnit-o pe Corina Caragea (40 ani) în parcarea unui mall, au decis să tragă și câteva fotografii.

Frumoasa prezentatoare filma pentru o reclamă la articole sportive, astfel că trebuia, în căutarea cadrelor perfecte, să iasă de mai multe ori din magazin.

Cu brațele încărcate cu articole sportive, cu o geantă sport pe umăr, Corina nu a avut nicio șansă să se apere atunci când a fost atacată …de vânt. Care vânt, și-a făcut de cap cu fusta scurtă și largă a prezentatoarei, smulgând asistenței un wow entuziast.

Cadrul perfect. Dar, cel mai probabil, exact acesta nu va fi folosit în reclamă!

Discretă cu viața personală

Știrista de la PRO TV este o împătimită a călătoriilor, iar pe rețelele de socializare postează mereu fotografii din locurile minunate pe care le vizitează.

Deși apare mereu singură, Caragea are, de ani buni, o relație cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Vedeta a mărturisit că nu se grăbește să se mărite prea curând.

„Nu sunt non-stop în vacanță și nici nu sunt măritată cu un milionar. Impresia oamenilor asta e, induși în eroare de feed-ul meu de Instagram plin de poze din călătoriile mele. Când dorm pe mine cu noaptea în cap duminica, în cabina de montaj, mai postez o amintire. Mi-aș dori să ajung în Finlanda, să văd aurora boreală din patul meu dintr-un iglu”, spunea Corina într-un interviu mai vechi.

Puțini sunt cei care știu cine este Robert Pongracz. Bărbatul deține afaceri de succes și are o avere uluitoare. Acesta a fost vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, iar în prezent se dedică proiectelor sale care îi aduc în conturi sume mari de bani. Robert Pongracz este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și evită să vorbească prea mult despre partenera sa de viață.