PAPARAZZI

EXCLUSIV PAPARAZZI | Vizită secretă la nivel înalt. Marcel Ciolacu și ministrul Apărării, acasă la ambasadorul Marii Britanii FOTO & VIDEO

EXCLUSIV PAPARAZZI | Vizită secretă la nivel înalt. Marcel Ciolacu și ministrul Apărării acasă la ambasadorul Marii Britanii FOTO  VIDEO

Fotografii și filmări realizate în EXCLUSIVITATE de paparazzi MediaFlux: Marcel Ciolacu și ministrul Apărării, acasă la ambasadorul Marii Britanii. O vizită aparent privată, dat fiind faptul că nu a fost semnalată nicicum, de niciunul dintre participanți în vreo comunicare oficială. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, au venit și au plecat cu aceeași mașină.

Marcel Ciolacu și ministrul Apărării, acasă la ambasadorul Marii Britanii. Nicio vorba în spațiul public despre întrevedere

Pe niciunul dintre conturile oficiale (nici neoficiale!) ale politicienilor români nu a fost semnalată vizita de astăzi dimineață, de la reședința ambasadorului Marii Britanii, Andrew Noble.

Și asta deși pe pagina oficială a ministrului Apărării, a fost postată o informație despre activitatea de astăzi a lui Angel Tîlvăr.

”L-am primit, astăzi, la sediul MApN, pe ambasadorul Statului Qatar la București, Osama Yousef A.A. Alqaradawi. Cooperarea bilaterală în domeniul apărării, inclusiv din perspectiva Qatarului ca stat partener al Alianței Nord-Atlantice, dar şi prin prisma altor formate internaţionale la care România este parte, a fost unul dintre principalele subiecte abordate. De asemenea, am discutat și despre provocările mediului de securitate internațional și am evidențiat implicarea și eforturile României pentru sprijinul multidimensional acordat Ucrainei.” a notat domnia sa pe Facebook.

Nu neapărat personal, că în general asta e treaba departamentului de comunicare.

Nici pe pagina oficială a lui Marcel Ciolacu nu apare vreo informație legată de întâlnirea cu ambasadorul, ultima postare a acestuia datând de ieri dimineață. ”Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creșterea prețurilor și a inflației, să încurajeze producția autohtonă, să creeze noi locuri de muncă și să protejeze firmele românești.”, scria președintele Camerei Deputaților.

Pe pagina British Embassy, ziua de azi a fost dedicată unei informări despre Gala Cercetării Românești și a unui anunț de angajare.

Ciolacu și Tîlvar au venit cu aceeași mașină

Nu vă putem furniza informații legate de cât a durat vizita aparent neoficială, pentru că paparazzi noștri au surprins momentul în care cei doi oameni politici români au părăsit reședința ambasadorului.

Cert este că au ieșit pe rând, mai întâi Marcel Ciolacu. Acesta s-a uitat peste umăr, asigurându-se că e urmat de PSD-istul Angel Tîlvăr, și s-a urcat în Touareg-ul care îi aștepta exact în fața vilei.  Păzit de un alt Touareg al SPP și de câțiva SPP-iști așezați strategit pe trotuar.

Imediat în spatele lui, a ieșit și Tîlvăr, ministrul Apărării, care a ocolit mașina și a urcat, alături de Ciolacu, pe bancheta din spate.

Tîlvar și ambasadorul Noble nu sunt la prima întâlnire. La final de noiembrie, anul trecut, ministrul Apărării MinistrulNaţionale a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la Bucureşti, Andrew Noble, context în care cei doi au vorbit despre situaţia de securitate din regiune.

La vremea respectivă, însă, spre deosebire de azi, MApN a transmis un comunicat, iar ministrul a postat informația pe Facebook.

Despre ce au fost discuțiile de azi, e greu de spus. Pot să fi avut legătură cu apropiata ”rotativă”, când Marcel Ciolacu va prelua, cel mai probabil, funcția de premier. La fel de bine, poate fi vorba și despre anunțul recent, potrivit căruia Marea Britanie va trimite tancuri Challenger 2 în Ucraina, iar România poate deveni țară de tranzit.

Și, or fi vorbit și despre frații Tate, milionarii britanici arestați în România pentru trafic de persoane, că tot e subiectul acestor zile atât în România, cât și în Marea Britanie.