SHOWBIZ

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever. Va avea apariții și la Prima TV

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever. Va avea apariții și la Prima TV
24 sept. 2021 | 11:54

Florin Călinescu a făcut pasul cel mare după plecarea din Pro TV. Acesta a vorbit de multe ori că se va alătura unui nou post TV, însă niciodată nu a precizat despre care ar fi vorba.

Iată că acum, grupul Clever a comunicat că Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul companiei.

Totodată, într-o primă etapă, din această toamnă, cunoscutul om de televiziune va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV și primaplay.ro .

Florin Călinescu va avea apariții și la Prima TV

 Prima apariție a lui Florin Călinescu va fi în studioul fotbalistic, de la ora 20.00. Dinainte de meciul difuzat sâmbătă, 25 septembire, de Prima TV, cel dintre FCSB și Academica Clinceni. Urmând ca acesta să comenteze, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, Florin Călinescu și-a pus amprenta asupra divertismentului național. 

Cu o experiență de peste 30 de ani în teatru, televiziune, radio și film, Florin Călinescu este un reper în televiziunea de după Revoluție. El a scris istorie realizând o mulțime de evenimente speciale, de la matinale până la emisiuni de miez de noapte, seriale de comedie, culminând cu celebra „Chestiunea zilei”, dar este în conștiinta publicului cu roluri in teatru și filme, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Balanța sau E periculoso sporgersi.

 „Suntem bucuroși și mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulți dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei românești.

Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea și pe profesionalismul lui. Prima TV a câștigat un plus de experiență prin prezența domnului Călinescu în echipa de top management”, spune Adrian Tomșa, managing partner al Grupului Clever.

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ și în deciziile editoriale și de producție ale Grupului Clever. Misiunea lui este de a dezvolta și crea conținut autohton de calitate. Care să aducă telespectatorului plus valoare și să se regăsească în programele postului Prima TV, dar și ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever.