NEWS

Fostul soț al femeii ucise de maidanezi în București, acuzații grave după tragedie: Toți vinovații trebuie să plătească

Fostul soț al femeii ucise de maidanezi în București acuzații grave după tragedie Toți vinovații trebuie să plătească
sursa: antena3.ro

Fostul soț al femeii ucise de maidanezi în Capitală, Ana Oros Daraban, a fost miercuri la sediul IML, pentru a ridica trupul soţiei. Acesta a vorbit despre momentele grele prin care trece după tragedia teribilă din weekend, atunci când femeia a fost sfâșiată pur și simplu de maidanezi, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Fostul șoț al femeii ucise de maidanezi în București, acuzații grave după tragedie: Toți vinovații trebuie să plătească

Miercuri, 25 ianuarie, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, Sorin Daraban, fostul soț al femeii ucise de maidanezi, a cerut ca toți cei vinovați pentru tragedia de sâmbătă să răspundă în fața legii.

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a explicat Sorin Daraban, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana Oros Daraban înainte de tragedie.

„Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident… Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurătoar…”, a adăugat fostul soț al femeii ucise de maidanezi.

Cine era Ana Oros Daraban, femeia ucisă de câini

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător.

„O veste tragica, din păcate Ana Oros Daraban nu a mai reușit sa câștige în fața destinului! Prea crud destinul acestui om! Dumnezeu Sa te ierte”, a fost mesajul de adio lăsat pe Facebook de un prieten.

De asemenea, echipa sportivă la care Ana era membră a postat un mesaj de condoleanțe pe aceeași rețea de socializare.

„Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceiași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoaștere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat câteva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont București.