SHOWBIZ

Doliu în industria muzicală. Fratele celebrului Snoop Dogg a murit la 44 de ani

Doliu în industria muzicală. Fratele celebrului Snoop Dogg a murit la 44 de ani
Sursa foto: NBC

Fratele mai mic al celebrului raper Snoop Dogg a murit la vârsta de 44 de ani. Bing Worthington a jucat un rol important în mai multe proiecte lansate sub marca rapperului, inclusiv în compania muzicală Dogg Records.

În vârstă de 44 de ani, Bing Worthington a murit joi, potrivit Departamentului șerifului din Orange County, California, care conduce biroul medicului legist din zonă. „Cauza decesului va fi în așteptarea rezultatelor raportului toxicologic și ale autopsiei”, a declarat sergentul Frank Gonzalez.

Fratele mai mic al raperului Snoop Dogg a murit

Snoop Dogg l-a angajat pe fratele său să lucreze la proiecte importante, iar acesta a urcat în rândurile anturajului rapperului pentru a deveni manager de turneu și apoi producător executiv la casa de discuri care îi poartă porecla.

Vorbind pentru publicația Vice în 2016, Worthington a declarat: „Eram doar tipul de la drum. Mi-am croit drum până în vârf”. A mai declarat pentru aceeași publicație că a fost implicat în mai multe proiecte lansate sub egida fratelui mai mare Snoop Dogg, inclusiv la producătorul de punți de skateboard Snoop Dogg Board Company, la mijlocul anilor 2000, și un startup de hot-dog footlong, Snoop Doggs.

Worthington a fuzionat o casă de discuri administrată ca parte a afacerilor lui Snoop cu Urban Heat Legends, cu sediul în Quebec, al cărei șef, Miguel Lopez, era un prieten aproapiat, astfel a rezultat Dogg Records.

Implicat în mai multe proiecte

Casa de discuri a precizat pe site-ul său că firma fuzionată a fost rezultatul „unei relații formate între Bing Worthington (fratele lui Snoop Dogg)” și Lopez. Aceasta își propune să „creeze o platformă unde artiștii de pe Coasta de Vest se întâlnesc cu cei din Nord și viceversa”, se arată pe site.

Worthington a fost producătorul executiv al documentarului despre petrecerea aniversară, „Bigg Snoop Dogg: Raw ‘N Uncut Vol. 1”, lansat sub formă de videoclip în 2003, potrivit bazei de date de la Hollywood IMDb.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

Bing Worthington a condus casa de discuri a fratelui său Snoop Dogg

De asemenea, a primit credit pentru piesa „Tha Jump Off”, interpretată de Lifestyle și inclusă pe coloana sonoră a filmului „Van Wilder” din 2006: The Rise of Taj”. Lopez și Worthington așteptau cu nerăbdare să lanseze o divizie latino a Dogg Records, a spus el, iar el intenționează să ducă mai departe casa de discuri.

„Avea o inimă mare, iar lucrurile mici pe care le-a făcut au fost lucruri uriașe pentru noi, cum ar fi deschiderea ușilor pentru familia sa. Ne va lipsi ca prieten mai presus de toate. Această etichetă trebuie să meargă mai departe în onoarea lui”, a spus Lopez. Snoop Dogg a postat pe Twitter o fotografie a fratelui său cu legenda „Bac wit momma”.

Alte celebrități, inclusiv actorul și cântărețul Tyrese Gibson, au răspuns cu condoleanțe. „Îmi pare rău că s-a întâmplat asta….. Rugăciuni, dragoste și lumină pentru tine și familia ta”, potrivit NBC.

[email protected] Toma Enescu are o pasiune pentru presă, poezie și politică. Îi place să fie informat și este mereu la curent cu ce se întâmplă în spațiul ... vezi toate articolele