NEWS

Frații ucigași din clanul Fabian vor fi expertizați psihiatric. Cum decurge ancheta crimei din Padina

Suspecții crimei de la Padina, aflați în arest preventiv, urmează a fi expertizați psihiatric. Cei trei frați, Luis de 19 ani, Armando de 24 și Laurențiu, zis Solomon, de 32 de ani, sunt fiii vrăjitoarei Sidonia și ai lui Fabian Marin, un cunoscut personaj din lumea interlopă a Capitalei. 

Arma crimei nu a fost încă găsită

Bărbatul decedat, Sorin Anghel (41 de ani), patron al unei firme de pază din Târgoviște, a fost lovit și ucis cu mai multe lovituri de cuțit, au precizat anchetatorii. Anghel ar fi sărit în apărarea soției, pe care frații din clanul Fabian ar fi jignit-o, în timp ce ea cânta și dansa. La rândul lor, cei trei spun că au fost în legitimă apărare.

Suspect crimă din clanul Fabian
sursa foto: Digi 24

După incident, suspecții au fugit cu mașina spre București, acolo unde aveau de gând să se ascundă. Polițiștii au pornit pe urmele lor și i-au depistat la 20 de km distanță, în apropiere de Sinaia. Anchetatorii au găsit în mașina suspecților un pistol neletal, care a fost confiscat.

Până în prezent, deși importante forțe de poliție cercetează terenul din zonă, arma crimei nu au fost găsite.

Frații ucigași din clanul Fabian vor fi expertizați psihiatric

Acum, frații vor fi supuși unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă au avut discernământ în momentul crimei. Potrivit anchetatorilor, cel care ar fi dat lovitura care l-a ucis pe bărbat este Marian Laurențiu, zis și Solomon. El urmează să împlinească 33 de ani și a mai fost săltat de Poliţie şi în aprilie 2022 pentru înşelăciune.

La petrecerea din Padina, alături de el se mai aflau și Luis Fabian și Armando Fabian, toți făcând parte dintr-un clan interlop din București, clanul Fabian, aflat în strânse legături cu clanul Duduienilor.

George Armando Marin, zis Armando Fabian, urmează să împlinească 25 de ani. Poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au dispus începerea urmăririi penale in rem, cu privire la săvârşirea infracţiunii port sau folosirea fara drept de obiecte periculoase constând că, în 2015, suspectul a fost depistat la liceu, având asupra sa un cuţit tip briceag cu lama de 10 centimetri.

Cel mai mic dintre frați, Louis Justin Marin, este în vârstă de 19 ani.

Aceștia ar mai fi fost vizați și de alte anchete, pentru trafic de droguri, proxenetism și cămătărie. Pe rețelele sociale, interlopii etalează palate, mașini de lux, vacanțe în destinații exotice și petreceri cu băuturi scumpe, la care participă artiști renumiți.

Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele