SHOWBIZ

Gică Popescu, un lord! După antrenamentul de dimineață, fostul fotbalist s-a întreținut cu prietenii dar și cu… fanii din Mamaia | FOTO EXCLUSIV

Gică Popescu un lord După antrenamentul de dimineață fostul fotbalist s-a întreținut cu prietenii dar și cu... fanii din Mamaia | FOTO EXCLUSIV

Gigă Popescu este, fără discuție, un lord. Legenda fotbalului mondial nu se dezice. Fostul internațional nu renunță pentru nimic în lume la rutina zilnică, rutină care-l ține în formă.

Sport, mic dejun sănătos și interacțiune cu oamenii. Acestea sunt cele 3 elemente care-l țin tânăr pe Gică Popescu.

Gică Popescu este un lord

Paparazzi mediaflux.ro l-au fotografiat pe fostul internațional, în weekendul care a trecut, în Mamaia. După antrenamentul de dimineață, fostul fotbalist s-a întreținut cu prietenii dar și cu… fanii din Mamaia.

Cu ochelarii de soare aviator, marcă înregistrată pentru „Baciul”, ținută sport, și mimă relaxată, Gică Popescu s-a „bucurat” de gustul fresh-ului de grapefruit pe care l-a comandat. Alături, asemenea unui francez de viță nobilă, fostul internațional a servit un croissant cu unt.

În tot acest timp, observa relaxat forfota care se desfășura în fața-i pe terasa hotelului pe care cumnatul lui, Gigă Hagi, îl deține de ani buni în Mamaia. Tihna micului dejun i-a fost întreruptă, la un moment dat, de venirea unor amici care i s-au alăturat la masă.

Nici fanii nu l-au ocolit pe Popescu care, ușor ușor, după ce l-au observat câteva momente, și-au făcut curaj și i-au cerut un autograf. Lejer, cu eleganță și amabilitate, „Baciul” a stat de vorbă cu fiecare dintre ei. Un lord…

Gigă Popescu, un model pentru jucătorii de ieri, dar și pentru fotbaliștii de astăzi

În ciuda faptului că viața i-a oferit lecții dure, la un moment dat, Gigă Popescu și-a păstrat verticalitatea și simțul realității. Atunci când a „pornit” în călătoria care avea să-i aducă performanța la nivel mondial, „Baciul” de astăzi era doar un băiat care își imagina că este un mare fotbalist. El juca, el comenta.

„Jucam în curtea casei bunicului meu și mă visam căpitanul echipei naționale. Comentam singur, aruncam mingea în perete și dădeam în poarta casei de la Calafat și îmi ziceam „A marcat Gică Popescu, căpitanul echipei naționale!”.

Acesta era maximul la care puteam visa atunci, pentru că nu știam că există Real Madrid, Barcelona, ne raportam doar la elementele pe care le aveam la dispoziție în regimul respectiv.

Sunt două lucruri cu care mă mândresc: faptul că am fost căpitanul echipei naționale și căpitanul Barcelonei. Sunt două trofee, poate cele mai importante pe care le-am câștigat în cariera mea.”, povestea legenda fotbalului mondial, la un moment dat, în cadrul unui interviu

Gică Popescu: „Mă duc la stadion să câștig Liga Campionilor!”

Ca să atingi performanța este musai să crezi că poți să ajungi la ea. Acesta este tipul de atitudine despre care el spune că l-a ajutat să ajungă atât de sus.

„Trebuie să crezi, să te trezești în fiecare dimineață și să crezi în performanța pe care vrei s-o atingi. Trebuie să crezi zi de zi. Trebuie să îți zici: „Mă duc la stadion să câștig Liga Campionilor”.

Nu o câștigi azi, nici mâine, dar la un moment dat se va întâmpla. Credeam vreodată că, plecând de la Calafat, o să am parcursul pe care l-am avut. Cine îmi spunea la 15 ani asta, îi spuneam că a luat-o razna. Nu credea nimeni că o să fiu căpitan de echipă la Barcelona”, a conchis Gică Popescu.

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele