SHOWBIZ

EXCLUSIV: Gina Pistol a avut două rochii pentru nuntă, ambele în stil ”boho”. A purtat cercei cu diamante și sandale Jimmy Choo

EXCLUSIV Gina Pistol a avut două rochii pentru nuntă ambele în stil boho. A purtat cercei cu diamante și sandale Jimmy Choo
28 mai 2023 | 08:30

Gina Pistol a avut două rochii pentru nuntă, ambele în stil ”boho” și cam de aceeași culoare, create de un designer român. La petrecerea de seară, Smiley și proaspăta sa soție – cu care are o relație de 7 ani – s-au distrat alături de aproximariv 300 de invitați.

Ieri, ceremonia religioasă s-a mutat din cauza ploii în interior, în Palatul Snagov, deși inițial era programată pe un ponton. În fața celor aproximativ 300 de invitați, mireasa a purtat două rochii făcute de un designer autohton, iar mirele a ales un costum creat în stilul său.

Pistol a dorit bucle lejere și și-a aplicat extensii. Machiajul a fost unul natural, în nuanțe de maro. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și-a dorit un buchet simplu și delicat, astfel că a ales floarea miresei.

Gina Pistol a avut două rochii pentru nuntă. Petrecerea, într-o seră uriașă

La marginea pădurii Snagov, într-o cladire construită precum o seră uriașă, cu multe spații verzi, au sosit sute de prieteni și apropiați ai Ginei Pistol și ai lui Smiley.

Mireasa a avut pregătite două rochii, lucrate de o creatoare din România, ambele spectaculoase, în stil boho, iar buchetul a fost alb, simplu. Același creator a lucrat și costumul mirelui – bej, elegant și purtat mai nonconformist, relaxat.

Sandalele pe care vedeta le-a purtat la nuntă sunt semnate de casa de modă Jimmy Choo și sunt din colecția pentru mirese. Sandalele sunt albe, din satin, cu multe perle aplicate și costă 1.595 de euro. Totuși, nu le-a păstrat prea mult în picioare și a ales alții mai comozi.

Cerceii cu diamante pe care i-a purtat sunt cumpărați din Franța, iar mireasa spunea într-un interviu că îi va lăsa moștenire sale, Josephine, care are acum doi ani și jumătate.

Meniul ar fi costat, potrivit unora dintre organizatori, aproximativ 100 de euro. Mirele spunea într-un interviu că vor fi și sarmale cu mămăligă, dar și doradă în crustă de ierburi aromatice, mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar.

O iubire împlinită

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din țara noastră, o pereche care a surprins pe toată lumea în momentul în care și-a făcut publică iubirea.

Mulți au fost cei care s-au arătat surprinși de amorul spectaculos, însă cu siguranță toată lumea s-a bucurat pentru faptul că Gina Pistol și-a găsit alesul și că Smiley trăiește iubirea pe care ani întregi a cântat-o în piesele pe care le-a compus. Cuplul și-a găsit împlinirea absolută într-o zi de 9 mai 2021 atunci când a venit pe lume micuța Josephine.