LIFESTYLE

Horoscop special de după eclipsa de soare până în martie 2025! Schimbări majore pentru zodii în această perioadă

Horoscop special de după eclipsa de soare până în martie 2025 Schimbări majore pentru zodii în această perioadă
Sursă foto: Pexels

Eclipsa totală de soare din 8 aprilie 2024, de lunea trecută, a adus o serie de schimbări importante pentru zodii, cel puțin asta arată un horoscop special care spune că fenomenul cosmic a redirecționat atenția către rănile nevindecate care au început să se manifeste în februarie sau martie.

Astfel, la sfârșitul lunii februarie, conjuncția dintre Chiron și Nodul Nord în Berbec a pregătit terenul pentru ca oamenii să experimenteze descoperiri predestinate. Această eclipsă oferă o oportunitate de a ne restabili sentimentul de iubire de sine în lumina problemelor pe care am început să le abordăm, spun astrologii.

Horoscop special de după eclipsa de soare până în martie 2025! Schimbări majore pentru zodii în această perioadă

Berbec (20 martie- 19 aprilie)

Berbec, se pare că ceva în jurul tău s-a schimbat! Te reinventezi după ce te-ai eliberat de unele relații toxice în martie. Eclipsa totală de soare luminează zona ta de încredere în sine și de dezvoltare personală, oferindu-ți șansa de a face alegeri inteligente cu privire la cine vrei să fii în viitor.

Berbecul va avea chef să reflecteze și să devină mai deschis cu privire la nesiguranțele tale, obținând astfel mai multe conexiuni de susținere. Mercur retrograd este un moment excelent pentru a revedea vechile percepții pe care le-ai avut despre tine și pentru a realinia conversațiile negative cu tine însuți care te-au adus aici în primul rând.

Prin însăși natura lor, eclipsele aduc evenimente de criză în viețile noastre. Acestea sunt adesea situații „predestinate” sau „karmice” care trebuiau să se întâmple. În funcție de locul în care se încadrează în harta ta natală sau în semnul tău zodiacal, vei vedea adesea schimbări masive într-un domeniu sau altul al vieții tale. De fapt, această eclipsă este a patra dintr-o serie de eclipse în semnul tău și în semnul tău opus, care durează din aprilie 2023 până în martie 2025.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taur, o eclipsă totală de soare în Berbec în această lună poate aduce un val brusc de optimism, aprinzând o dorință de independență și libertate. Schimbările se produc rapid. Ești aproape de a înlătura un obstacol care te-a făcut să te simți blocat.

S-ar putea să vă simțiți inconfortabil să spulberați niște credințe și idealuri de lungă durată care vă mențineau anterior pe calea cea bună. Cu toate acestea, deoarece eclipsa coincide cu Mercur și Chiron retrograd, subconștientul tău te îndeamnă să recunoști și să abordezi dezechilibrele din interiorul tău pentru a-ți reconstrui nucleul spiritual.

Eclipsa oferă un impuls puternic pentru a lăsa trecutul în urmă. Aceasta este a patra dintr-o serie de eclipse recente care schimbă modul în care gândiți despre muncă, minister, sănătate fizică și mentală. Vă concentrați asupra trecutului și asupra modului în care acesta v-a ajutat și v-a împiedicat.

Această eclipsă vă încurajează să lăsați în urmă unele afaceri sau situații învechite. Aceasta poate fi o perioadă de autoefectuare în sens social, de introspecție și de găsire a păcii emoționale. Ai nevoie de timp suplimentar pentru tine – sau singur cu tine însuți!

Dacă ți-ai neglijat nevoile mentale, spirituale sau emoționale, circumstanțele te pot îndemna acum să acorzi atenție lumii tale interioare.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii se vor confrunta cu unele probleme subtile de familie; totuși, trebuie să fiți cu adevărat pregătiți pentru unele schimbări majore legate de cariera voastră. „Unii Raci vor schimba complet locul de muncă sau își vor găsi o nouă traiectorie, sperăm noi, într-o direcție mai bună. Influența spirituală a acestei eclipsări în combinație cu Chironul îi poate îndruma către o carieră în domeniul sănătății, vindecării, terapiei sau medicinei.

Mercur retrograd vă determină să revizuiți modul în care vă prezentați lumii și dacă vă folosiți abilitățile în întregime. Nu vă fie frică să vă scuturați și să începeți totul din nou!

Cu toate acestea, este mai bine să aveți în vedere principala scop a acestei eclipse: echilibrarea între casă și carieră. Rețineți că această eclipsă face parte dintr-un ciclu care are loc între aprilie 2023 și martie 2025, care vă îndeamnă să vă conștientizați nevoile de a vă îndeplini obligațiile față de lumea exterioară și lumea voastră interioară, familia și viața personală. Ambele aspecte ale vieții vor beneficia.

Este, de asemenea, vorba despre a vă echilibra atenția între lumea voastră personală și cea exterioară.

Leu (23 iulie – 22 august)

După eclipsa solară din Berbec, totul își găsește locul pentru tine. Chiar dacă nu ai toate răspunsurile despre ce va urma, inspirația te va ghida către locul unde trebuie să fii. S-ar putea să fii puțin obsedat de control atunci când vine vorba de detalii, dar astrologia din aprilie îți amintește că uneori revenirea la rolul de elev poate dezvălui comori ascunse ale situației. Totuși, ține minte: dacă crezi că ești prea deștept pentru propriul tău bine, sau dacă încerci să-ți etalezi cunoștințele fără să-ți pese de consecințe, ai putea primi o lecție. Umilința este crucială!

În săptămânile și lunile care urmează după această eclipsă, ar putea apărea oportunități de a-ți lărgi orizonturile prin educație, experiență de viață sau aventuri. Se ivește posibilitatea de a publica sau de a-ți promova lucrările, de a împărtăși idei și de a te bucura de experiența care îți lărgește orizontul. Prin aceste inițiative, ai șansa să cunoști persoane importante.

Noi începuturi sau avansuri neașteptate în carieră sunt legate de activități editoriale, avansare în carieră, călătorii, aventuri, sisteme de credințe, culturi mondiale, învățământ superior și jurisprudență, dacă acestea corespund contextului tău actual.

Problemele legate de transport pot deveni în centrul atenției, iar noi căi de deplasare se pot deschide. Această eclipsă te poate aduce în contact cu avocați, profesori sau publiciști. Este un moment bun pentru a te familiariza cu lumea – sau cu noi perspective – alături de prieteni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Mesajul cerului pentru tine în timpul acestei eclipse solare este clar: nu-ți sacrifica standardele sperând că ceilalți te vor aprecia mai mult. Obții o perspectivă valoroasă asupra a ceea ce înseamnă să-ți împletești viața cu cea a altcuiva – nu numai din punct de vedere financiar, ci și împărtășind întreaga ta existență. După această eclipsă, devii mai înțelept în alegerea aliaților. Fii atent la inconsistențe și la informațiile pe care, poate, le-ai ratat prima dată, în special atunci când Mercurul retrograd interacționează activ cu eclipsa solară. Chiar dacă adevărul poate fi dureros, el îți va aduce claritatea necesară.

Eclipsele definesc temele pentru următoarele șase luni. De asemenea, putem începe să simțim apropierea lor cu o lună înainte de apariția lor – și ele încă pot aduce vești în săptămânile care le urmează. Cu toate acestea, cea mai mare parte a oamenilor primește știri despre o eclipsă în săptămâna în care se întâmplă. Din punct de vedere astrologic, o eclipsă solară va fi întotdeauna colorată de aspectele planetare pe care le formează în timpul ciclului lunar, așa că nu vei putea niciodată să spui „această eclipsă este bună” sau „această eclipsă este rea”.

Dacă te-ai agățat prea strâns de relații sau de acordurile financiare, este momentul să te confrunți cu dependența. Acesta ar putea fi, de asemenea, momentul în care vrei/solicită mai multă adâncime în proiect, relații sau începuturi.

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Balantele sunt pe cale să trăiască o metamorfoză completă a relațiilor lor semnificative. Eclipsa totală de soare în Berbec luminează sfera relațiilor intime, a dorinței sexuale și a angajamentelor romantice. „Balantele se confruntă cu iubirea care revine din trecut. Ar putea reconcilia cu o persoană din trecut care trăiește separat, sau ar putea avea destulă putere să refuze. Dar dacă credeți că știți cine va bate la ușa voastră, gândiți-vă din nou! Mercurul retrograd poate scormoni cu adevărat în vreun vechi dramă pe care ați uitat-o. Vestea bună este că de data aceasta aveți șansa să rezolvați totul.

Eclipsa totală de soare în Berbec va influența cel mai mult semnele cardinale – Berbec, Balanta, Capricorn și Rac – deoarece eclipsa formează un aspect complex pentru aceste semne. Cei cu un ascendent cardinal vor simți impactul în domeniile fundamentale ale vieții lor, în timp ce alții, cu poziții fundamentale de aproximativ 19 grade în semnele cardinale, vor fi de asemenea afectați în ceea ce privește casa astrologică care reprezintă această poziție.

Următoarele luni sunt importante pentru a examina nevoia ta de parteneriat, fie că este vorba despre începerea unor relații semnificative, dorința de a îmbunătăți cele existente sau recunoașterea nevoilor schimbătoare în relații, dependență și autonomie. Stabilirea de contacte sau dezvăluirea unor aspecte poate deveni o temă pentru unii dintre voi în săptămânile următoare.

Încearcă să percepi ceea ce se întâmplă acum și să acționezi atunci când simți că este necesar! Adesea, eclipsa poate declanșa o mică criză sau agitație, care indică o nouă direcție sau necesitatea de a ieși din rutina obișnuită. Zilele de eclipsă pot fi epuizante emoțional, după care energia și motivația se restabilesc treptat, dar sigur.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eclipsa solară din aprilie în Berbec îți oferă ocazia să armonizezi agenda ta și să găsești puterea în rutina ta obișnuită. Conștiența ta, planificarea și structura sunt puse la încercare în acest lună. Nu totul trebuie să fie privit prin prisma spiritualității; uneori poți să ratezi o șansă fericită chiar în fața ta pentru că ești prea concentrat pe viitor. Mercurul retrograd, în combinație cu sezonul de eclipse, este un memento că eforturile mici de zi cu zi pot duce la schimbări pe termen lung în viața ta. Dacă simți că impulsul tău este slăbit în această lună, amintește-ți: nu ai pierdut magia ta, ai pierdut doar concentrarea.

Acesta este un moment marcat de dorința de a înțelege totul și de a fi util. În săptămânile și lunile următoare are sens să ai grijă de sănătatea ta, de inițiativele de auto-îngrijire și de muncă. Dacă te-ai agățat prea tare de o situație de muncă complicată sau de munca de zi cu zi, acum s-ar putea să vrei să renunți la tot și să începi de la zero.

Ai grijă de tine și nu te angaja în ceva fără să te gândești. O nouă direcție va veni și nu trebuie să o forțezi. Cu toate acestea, vei simți cum motivația și curajul cresc, și vei ajunge, probabil, la un punct în care vei fi responsabil și sigur pe ceea ce faci.

Auto-îmbunătățirea este în centrul atenției. Eliminarea dezordonatului este necesară și utilă acum.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Săgetători, această eclipsă vă permite să urmați emoțiile în direcția corectă și să ascultați ce vă spune corpul despre ce aduce bucurie în viața voastră. Dacă în ultimul timp ați simțit iritare sau nemulțumire față de viața voastră, acum aveți o șansă să vă reconectați cu practicile spirituale care vă vor face să vă simțiți fantastic de energici. Unul dintre modurile de a realiza acest lucru este să acceptați toate aspectele voastre și să încetați să încercați să fiți oameni perfecți. Mercurul retrograd în timpul eclipsei servește ca un memento că viața este menită să fie trăită, iar o parte din această călătorie este acceptarea propriilor imperfecțiuni. Odată ce vă abandonați ipocrizia, veți putea atinge adevărata creativitate și o nouă undă de exprimare de sine.

Acesta este un moment potențial magic pentru a căuta bucuria, oricare ar fi ea în acest moment al vieții voastre. Dacă nu sunteți siguri, acum este momentul să vă conectați! Poate fi un nou început sau o abordare în dragoste, romantism, creativitate, copii, fertilitate, divertisment, timp liber sau hobby-uri. Această eclipsă în lună nouă este momentul să începeți din nou – simțiți inspirație și sunteți pregătiți pentru schimbare. Este un moment bun pentru optimism.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Vă gândiți să reconstruiți casa și viața de familie în conformitate cu etapa vieții în care intrați. Deoarece Mercurul retrograd afectează și eclipsa totală de soare, ar putea apărea un conflict vechi cu un membru al familiei sau un prieten, care poate duce la probleme în comunicare sau la interpretarea greșită a intențiilor. S-ar putea să fie necesar să vă asumați inițiativa și să vă asumați un rol de conducere atunci când situația externă amenință unitatea familiei. Între timp, Chiron vă amintește că atunci când rezolvați problemele cu cei dragi, nu trebuie să intrați în conflict. Indiferent ce faceți, mențineți-vă calmul și fiți mai mari!

Rețineți că eclipselor adesea le lipsesc lucruri, sau dezamăgirile pot motiva schimbări. Inițial, puteți simți o anumită goliciune, urmată de un val de optimism și încredere în voi și în creștere.

Renunțarea la situațiile sau relațiile care vă țin pe loc poate fi parte a procesului. Modul în care vă sprijiniți reciproc poate fi mai important acum, iar cu această eclipsă, în acord cu vindecătorul Chiron, este un moment excelent pentru a recunoaște imperfecțiunile voastre și pentru a vă concentra pozitiv asupra a ceea ce trebuie îmbunătățit. Este posibil să existe o parte a vieții voastre pe care ați uitat-o și acum este timpul să vă întoarceți la ea.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul, există o tendință să vă supraevaluați modul în care sunteți percepuți de cei din jur. Punctul dvs. de vedere exterior oferă o perspectivă alternativă asupra status quo-ului, ceea ce poate conduce la schimbări atât de necesare. În combinație cu retrogradul lui Mercur și Chiron, există o oportunitate de a analiza greșelile trecute și de a rezolva problemele actuale. Este momentul ca cineva să-și arate inițiativa atunci când alții ezită să acționeze. Gândiți-vă cum puteți folosi vocea voastră în beneficiul altora în acest luna. Lupta pe care o susțineți poate să nu fie propria voastră, dar schimbările pozitive vor crea un efect de undă care se va răspândi departe.

Lunile următoare sunt favorabile pentru învățare, stabilirea de contacte și folosirea puterii comunicării pentru a vă promova obiectivele. Ar putea exista oportunități pentru învățare și comunicare sau diferite modalități de exprimare care vor transforma viața voastră. În unele cazuri, acest lucru este legat de transport și poate să se dezvolte dintr-un eveniment care pune în evidență problema!

Înțelegerea reciprocă cu alte persoane, schimbul de idei și atragerea energiei către interesele și studiile voastre pot avea o importanță majoră și vă pot aduce beneficii. Perioada imediat următoare este excelentă pentru a efectua sarcinile zilnice cu o energie crescută. Cu toate acestea, puteți experimenta inițial o senzație de apăsare, deoarece eclipsa poate să ne distrugă înainte să ne recăpătăm motivația. Această epuizare este deosebit de evidentă în săptămâna premergătoare eclipsei.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii vor fi practic aduși într-o situație în care tot ceea ce credeau că știu despre ce aduce valoare în viața lor va fi pus sub semnul întrebării în acest lună. Eclipsa totală de soare în Berbec va elimina toate factorii de distragere și vă va forța să priviți îndeaproape la modul în care abordați resursele și unde puteți aplica o abordare mai pragmatică în investirea în viitor.

Dacă sunteți obișnuiți să luați decizii bazate pe sentimentalism și inimă, retrogradul lui Mercur vă invită să stați jos, să vă calmați și să vă bazați pe fapte reci și incontestabile. Unde rentabilitatea investițiilor voastre nu mai are sens pentru voi? Întoarceți-vă la oamenii care aduc valoare în viața voastră.

Scopul principal în acest moment este să găsiți un echilibru mai bun între dependența de voi înșivă și de alții sau de surse externe. Este momentul să acordați mai multă atenție compromisurilor reciproce din viața voastră.

De remarcat în această situație este alinierea lui Chiron cu eclipsa, care leagă umilința, deschiderea și vindecarea de succesul vostru în creșterea sentimentului de confort, bunăstare și siguranță sau îmbunătățirea situației voastre financiare. În lunile următoare, aveți șansa să descoperiți resurse noi sau neexploatate la nivel financiar, care pot duce la creșterea prosperității voastre economice. S-ar putea să vă confruntați cu temeri sau incertitudini legate de talentele sau câștigurile voastre, dar acest lucru deschide noi modalități de vindecare, îmbunătățire și creștere.

Vă pot veni idei foarte creative și unice pentru afaceri sau pentru a face bani, iar voi puteți manifesta o mare inventivitate și imaginație când vine vorba să transformați ceea ce aveți deja astfel încât să pară nou.

[email protected] - Claudiu Popa este jurnalist, fotograf și țăran în timpul liber. Cochetează cu presa încă din liceu, când a scris la ziarele Informația Prahovei sau Actualitatea Prahoveană. ... vezi toate articolele
Parteneri
Marcel Ciolacu anunță majorări salariale de 10%. Angajații care vor primi mai mulți bani lunar
Marcel Ciolacu anunță majorări salariale de 10%. Angajații care vor primi mai mulți bani lunar
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va aduce aminte de copilărie
Ce să pui în dulceața de căpșuni ca să-i dai un gust divin. Îți va...
Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski. România îmbrăţişează soluţia de pace propusă de Ucraina
Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski. România îmbrăţişează soluţia de pace propusă de Ucraina
Anamaria Prodan a făcut marele anunţ chiar de faţă cu Ronald Gavril. Cum vor reacţiona Caciuc şi Reghecampf
Anamaria Prodan a făcut marele anunţ chiar de faţă cu Ronald Gavril. Cum vor reacţiona...
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Gara din România prin care a trecut “trenul morții”. Acum a devenit monument istoric
Sfârşit de linie: După 20 de ani în România, BRD Finance vinde tot şi încetează activitatea. Ce se va întâmpla cu toate creditele clienţilor
Sfârşit de linie: După 20 de ani în România, BRD Finance vinde tot şi încetează...
Cine este românul care a construit una dintre cele mai mari reţele de studiouri de videochat şi ce afacere în domeniul dragostei porneşte acum
Cine este românul care a construit una dintre cele mai mari reţele de studiouri de...
Boala aparent banală care duce la infarct sau AVC. Mulți români o ignoră, fără să știe la ce riscuri se expun
Boala aparent banală care duce la infarct sau AVC. Mulți români o ignoră, fără să...
Gabriela Firea, în ipostaze BOMBĂ! 100% nu o recunoști când dansează seducător
Gabriela Firea, în ipostaze BOMBĂ! 100% nu o recunoști când dansează seducător
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
NOUL ORDIN de la Uniunea Europeană. Va fi OBLIGATORIU și în România
O nouă fabrică în România. Se vor face angajări din toată țara
O nouă fabrică în România. Se vor face angajări din toată țara
Românii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Decizia a fost semnată de preşedintele Recep Erdogan
Românii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Decizia a fost semnată de preşedintele Recep...
Lovitură de teatru: Dezvoltatorul de jocuri Gameloft închide studioul din Cluj. Toţi cei 136 de angajaţi sunt concediaţi
Lovitură de teatru: Dezvoltatorul de jocuri Gameloft închide studioul din Cluj. Toţi cei 136 de...
De ce să mai fii loial dacă nimeni nu apreciază loialitatea?
De ce să mai fii loial dacă nimeni nu apreciază loialitatea?
Au așteptat degeaba! Românii care nu vor beneficia de mărirea pensiei
Au așteptat degeaba! Românii care nu vor beneficia de mărirea pensiei
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Anunț de ultimă oră! Guvernul a stabilit noua formulă de calcul pentru salariul minim
Anunț de ultimă oră! Guvernul a stabilit noua formulă de calcul pentru salariul minim
Ce face acum și cum arată primul soț al Andreei Marin. Toți au rămas ULUIȚI când l-au văzut
Ce face acum și cum arată primul soț al Andreei Marin. Toți au rămas ULUIȚI...