SPORT

Imagini rare cu Maria Pițurcă, femeia care-i este alături antrenorului de fotbal de mai bine de 30 de ani

Imagini rare cu Maria Pițurcă femeia care-i este alături antrenorului de fotbal de mai bine de 30 de ani

Imagini rare cu Maria Pițurcă, doamna Mia așa cum îi spun apropiații, una dintre cele mai discrete prezente atunci când vine vorba despre jumătăți de fotbaliști sau foști fotbaliști. Minunea apariției acestor imagini se datorează faptului că zilele trecute, prietenii și familia s-au strâns în jurul doamnei care a împlinit vârsta de 62 de ani.

Victor Pițurcă și Maria au împreună doi copii mari, un băiat, Alex, și o fată, Claudia și, de ceva timp, se ocupă de creșterea și educația lui Edan, fiul născut din relația extraconjugală pe care soțul ei a avut-o cu Vica Blochina.

Imagini rare cu Maria Pițurcă

Edan s-a mutat cu tatăl său, iar la începutul anului trecut, Vica Blochina a dezvăluit acest lucru în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe Kanal D.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica.

 

În ciuda faptului că era căsătorit cu Maria, în anul 1995 ,Victor Pițurcă a început o relație de amor extraconjugal cu Vica Blochina, o fostă balerină din Lituania. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un băiat, Edan, în anul 2007.

Conform Click, în 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar. În ciuda scandalului, Victor Pițurcă a avut și are în continuare alături o femeie care i-a iertat infidelitatea și a continuat să creadă în căsnicia lor. Este vorba despre soția Maria, cea care îi este parteneră de viață lui Victor Pițurcă de mai bine de 30 de ani.