SHOWBIZ

Începe Vocea României la PRO TV. Va fi un sezon plin de emoții și adrenalină

Începe Vocea României la PRO TV. Va fi un sezon plin de emoții și adrenalină
Sursa foto: stirileprotv.ro

Noul sezon Vocea României de la PRO TV începe vineri, 8 septembrie 2023. Se anunță un sezon plin de emoții, cu multă adrenalină și surprize pentru telespectatori.

Show-ul Vocea României va fi difuzat din 8 septembrie, în fiecare seară de vineri, de la ora 20.30.

Fiecare antrenor are, la rândul lui, câte un vocal coach care o să îi ajute pe concurenți să ajungă la cea mai bună versiune a lor, scrie stirileprotv.ro.

Smiley va fi ajutat de Alina Dincă, cea care a fost alături de el încă din 2011.

„Am început să lucrez alături de Smiley încă din primul sezon Vocea României. Era prin 2011, parcă. După participarea mea în primul sezon Românii au talent, unde am ajuns până în finală, am avut șansa de a mă face remarcată de producătorii emisiunii, care i-au propus lui Smiley să mă ia în echipa lui, la Vocea României. Am rezonat imediat și îi mulțumesc de fiecare dată când am ocazia pentru încrederea pe care mi-o oferă încă din prima zi în care ne-am întâlnit în studio și pentru șansa de a face parte dintr-o echipă minunată. Acum, calculați voi cam câți ani sunt de atunci și cam câte voci mi-au trecut prin mână, asta ca să nu-mi aduc eu aminte cât sunt de bătrână. Este adevărat că nu e ușor să lucrezi cu oamenii. Este o provocare, dar cu siguranță asta m-a făcut să fiu mai bună în meseria de antrenor vocal, să-mi doresc mai mult de la mine și să învăț din fiecare experiență. Fiecare concurent are caracterul lui, o tehnică mai mult sau mai puțin pusă la punct, unii au experiență cu publicul, alții urcă pentru prima dată pe scenă în fața unui microfon și a milioane de oameni, flexibilitatea de a învăța lucruri noi nu e mereu la ea acasă, însă, de-a lungul timpului am învățat să fiu și psiholog și să încerc să înțeleg mai departe de „el, concurentul” și așa am reușit să fiu prietena lor, apoi antrenorul lor. Anul acesta, se anunță un sezon cu voci minunate și diverse. Nu știu dacă am avut atâta diversitate până acum la Vocea României, iar asta sunt sigură că va ține românii cu sufletul la gură, în fața televizoarelor. În echipa Smiley, așa cum v-am obișnuit, veți asculta voci superbe, veți vedea momente memorabile și veți fi triști pentru fiecare concurent care va părăsi competitia de-a lungul ei. Asta pentru că avem în echipă oameni cu lipici, de care nu ai cum să nu prinzi drag. Abia așteptăm să ascultați și să vedeți ce am pregătit”, a spus Alina.

Sezonul 11 de la Vocea României aduce noi strategii și schimbări într-o alianță memorabilă: Horia Brenciu și Theo Rose în scaunul dublu.

Horia Brenciu revine astfel pe scaunul de antrenor de la Vocea României.

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” și după colaborarea pe piesa „DACĂ AI ȘTI”, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

În celelalte scaune ale antrenorilor vor sta Tudor Chirilă și Irina Rimes.

Cei 10 câștigători de până acum de la Vocea României de la PRO TV

Sezonul 1: Ștefan Stan (echipa Smiley)

Sezonul 2: Julie Mayaya (Brenciu)

Sezonul 3: Mihai Chițu (Brenciu)

Sezonul 4: Tiberiu Albu (Tudor Chirilă)

Sezonul 5: Cristina Bălan (Tudor Chirilă)

Sezonul 6: Teodora Buciu (Tudor Chirilă)

Sezonul 7: Ana Munteanu (Smiley)

Sezonul 8: Alma Boiangiu (Tudor Chirilă)

Sezonul 9: Dragoș Moldovan (Tudor Chirilă)

Sezonul 10: Iulian Nunucă (Tudor Chirilă)