SHOWBIZ

Inna o copiază pe Mădălina Ghenea? Ipostaze senzaționale cu cele două starlete

Inna o copiază pe Mădălina Ghenea Ipostaze senzaționale cu cele două starlete

Inna seamănă foarte mult cu Mădălina Ghenea. Aceasta este o concluzie la care ajungem lesne privind rapid conturile de Instagram ale celor două starlete.

În ciuda faptului că par a nu avea mari lucruri care să le unească, multe dintre imaginile pe care cele două le postează pe conturile de social media par a păstra același unghi de abordare.

Inna prietenă la cataramă cu Mădălina Ghenea

Surprinzătoare afirmație, demult uitată probabil, însă da, Inna a fost prietenă la cataramă cu Mădălina Ghenea. Deși nu au fost văzute vreodată împreună în public, există o dovadă clară a prietenie lor. Undeva în 2013, Inna și Mădălina au făcut schimb de postări pe Facebook și de complimente în mediul online. „`E sexy’, a scris Inna referitor la Mădălina, în timp ce fotomodelul şi-a declarat iubirea pentru cântăreaţă: `O iubesc pe Inna`”.

În plus, se pare că tot în aceeași perioadă, cele două dive au împărțit același bărbat. Nu vorbim despre vreo poveste cu iz de romantism, vorbim despre o relație profesională care, cumva, va găsi un răspuns la întrebarea din titlu.

Inna o copiază pe Mădălina Ghenea?

Anul 2013 le dezvăluia pe cele două starlete prin inspirația fotografică a lui Edward Aninaru, un fotograf român stabilit în California. Umbă vorba prin târg că el este cel care a ajutat-o pe Inna să devină sex-simbol la nivel internațional, el reușind să scoată la iveală, în fotografii, tot ce are Inna mai frumos. De profesionalismul lui, în aceeași perioadă, amintea și Mădălina Ghenea care declara în dreptul unei poze cu el:

„Lucrez cu unul dintre cei mai buni fotografi din lume!”.

Acum… cine pe cine copiază, habar n-avem, însă știm de la cine a pornit totul.

GALERIE FOTO: Ipostaze senzaționale cu Inna și Mădălina Ghenea.