SHOWBIZ

Ioana Ginghină se grăbește să facă nunta: „Suntem împinși de la spate”

Ioana Ginghină se grăbește să facă nunta Suntem împinși de la spate


Ioana Ghinghină este mai fericită ca niciodată! După divorțul neașteptat de Alexandru Papadopol, actrița este pregătită să facă pasul cel mare. Actrița și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice, cei doi fiind mai pregătiți ca nicicând să spună „DA” în fața ofițerului stării civile.

Cu toate că își doreau să se căsătorească, Ioana Ginghină nu organizase încă nimic pentru acest eveniment important. De această dată însă, actrița a dezvăluit că planurile de nuntă vor acelera.

Ioana Ginghină se grăbește să facă nunta din cauza unei prietene. Se pare că aceasta din urmă își dorește să o pună nașă la nunta sa chiar pe actrița din serialul „Adela” și pe partenerul său. Tocmai din acest motiv, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se vor căsători mai repede:


„Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietena care a fost cerută de soție și vor sa le fim nași. Am zis ca după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi”, a mărturisit Ioana Ginghină într-un interviu pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină a mărturisit în  nenumărate rânduri că își dorește să aibă parte de un eveniment restrâns. La nunta sa vor participa exclusiv prietenii apropiați și família.