PAPARAZZI

Lucian Mîndruță, Moș Crăciun într-un mall bucureștean | VIDEO PAPARAZZI

Lucian Mîndruță Moș Crăciun într-un mall bucureștean | VIDEO PAPARAZZI

Lucian Mîndruță, tată a doi bărbați, și Moș Crăciun într-un mall bucureștean. Cam acesta este statusul personal al cunoscutului jurnalist care în urmă cu foarte puțin timp își povestea regretele de părinte, în pragul majoratului fiului cel mic.

Mîndruță povestea atunci că cel mai mare regret al lui este faptul că și-a petrecut mult prea puțin timp alături de cei mici care astăzi s-au făcut prea repede mari.

„Mâine e ultima zi în care mai am copii. Pentru că poimâine cel mai mic face 18 ani. Și nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viața mea. Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viața mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mașina care acum ruginește încet-încet.”, a scris jurnalistul pe pagina lui de Facebook.

Zilele trecute, paparazzi Mediaflux.ro l-au fotografiat pe Lucian Mîndruță în timp ce, cel mai probabil, se preocupa să fie Moș Crăciun pentru cineva, iar cadoul mult căutat era o boxă muzicală. Precupat să-și verifice mesajele pe care le primea pe telefonul mobil, jurnalistul ușor aplecat de vremuri și de vreme, se plimba grăbit pe aleile din mall în căutarea magazinului care avea să-i ofere bucuria shoppingului perfect. Cu pasul hotărât și spatele aplecat, Lucian Mîndruță a poposit ceva timp în magazinul cu pricina, a cerut toate informațiile necesare pentru ca la final să achite accesoriul, convins fiind că face cea mai bună alegere.

Apoi, grăbit și fără chef să-și mai clătească ochii și în alte magazine care i se desfășurau în față, jurnalistul și-a luat țintă scările rulante pe alunecarea cărora s-a pierdut către mașina care, cel mai probabil, îl aștepta cuminte în parcare.

Lucian Mîndruță este căsătorit cu, Ioana de profesie medic, şi împreună au doi copii minunaţi, pe Matei şi Mihai.